Kedves férfiak, akiknek nincs diplomájuk! Van köztetek olyan, akinek nem lesz kisebbségi komlexusa, ha diplomás/egyetemista csajjal randizik?
(Tudodom, tudom, a diplomához nem osztanak pénzt, de most abszolút nem ez a kérdés lényege, kérek mindenkit, maradjunk a témánál.)
Valahogy azt érzem, hallom másoktól,hogy bármely nem értelmiségi pasi ha nálaképzettebb lánnyal ismerkedik, előbb utóbb szép kis kisebbségi komplexust növeszt, ami kib.szott idegesítő tud lenni.
Ha nem egyetemistákkal ismerkedem, előbb utóbb mindig csúnya vége van a dolognak. Ha egy srác leszólít buliban/fesztiválon/utcán..stb, általában adok esélyt, de amint megtudják, hogy orvosira járok, az önbizalmuk igencsak megcsappan.. Nincs problémám a nem értelmiségiekkel, köztük is vannak értelmesek/idióták ugyanúgy, mint a diplomások közt, de abban szinte mind hibádzik, hogy nem képes jól kezelni, ha a párja képzettebb nála.
EZ LEGINKÁBB A PASIKRA IGAZ.
Diplomás pasinak sokszor van nem diplomás barátnője, de ez fordítva nagyon ritka.
Szóval srácok, valóban ennyire komplexusosak vagytok? Nekem már kezd egy pöppet tele lenni ezzel a támával a hócipőm.
Őszinte válaszokat várnék! :)
Én tudom magamról, hogy viszonylag tájékozott és értelmes vagyok, tehát egyáltalán nem érezném magam kevesebbnek. Pedig még érettségim sincs. Azt el tudom képzelni, hogy ha a lányon észrevenném, hogy emiatt elment tőlem a kedve, akkor csalódott és szomorú lennék, hogy ilyen formaság miatt letesz rólam, de nem érezném kevesebbnek magam nála.
23/F
Szerintem az "Értelmiségi" hölgyeknek van komplexusuk! Amit azután rávetítenek a párjukra!
Persze, tisztelet a kivételeknek!
Áh nem:)
Mivel csak 8 általánosom van, meg egy Okj-m, ezért még esélyt sem adna egy diplomás nő:D
Eddig minden barátnőmnek volt vagy lett diplomája.
soha nem zavart, és őket sem zavarta, hogy nekem nincs.
Értelmes , érett gondolkodású embereknél nincs ezzel gond-
Engem nem zavarna. Nem a papírjai miatt jönnék össze vele.
Amúgy tudom nem ide tartozik, de diploma nélkül többet keresek mint sok diplomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!