Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kedves férfiak, akiknek nincs...

Kedves férfiak, akiknek nincs diplomájuk! Van köztetek olyan, akinek nem lesz kisebbségi komlexusa, ha diplomás/egyetemista csajjal randizik?

Figyelt kérdés

(Tudodom, tudom, a diplomához nem osztanak pénzt, de most abszolút nem ez a kérdés lényege, kérek mindenkit, maradjunk a témánál.)

Valahogy azt érzem, hallom másoktól,hogy bármely nem értelmiségi pasi ha nálaképzettebb lánnyal ismerkedik, előbb utóbb szép kis kisebbségi komplexust növeszt, ami kib.szott idegesítő tud lenni.

Ha nem egyetemistákkal ismerkedem, előbb utóbb mindig csúnya vége van a dolognak. Ha egy srác leszólít buliban/fesztiválon/utcán..stb, általában adok esélyt, de amint megtudják, hogy orvosira járok, az önbizalmuk igencsak megcsappan.. Nincs problémám a nem értelmiségiekkel, köztük is vannak értelmesek/idióták ugyanúgy, mint a diplomások közt, de abban szinte mind hibádzik, hogy nem képes jól kezelni, ha a párja képzettebb nála.

EZ LEGINKÁBB A PASIKRA IGAZ.

Diplomás pasinak sokszor van nem diplomás barátnője, de ez fordítva nagyon ritka.

Szóval srácok, valóban ennyire komplexusosak vagytok? Nekem már kezd egy pöppet tele lenni ezzel a támával a hócipőm.

Őszinte válaszokat várnék! :)

2014. okt. 17. 19:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, eddig a gyikes statisztika kedvezőbb, mint a való életben :D
2014. okt. 17. 19:56
 12/17 anonim ***** válasza:

Kérdező ezt most tőled kérdezném.

Állításod szerint nincs problémád a nem értelmiségiekkel.Ha tegyük fel a párod egy ilyen ember lenne aki keres mondjuk nettó 90eFt-ot akkor is így lenne?

Minden nagyobb kiadásotok után is így gondolnád ? Gondolok itt nyaralásra, új autó vásárlásra.Lakásfelújítás. Tehát soha nem zavarna az hogy a te keresetednek ő csak a harmadát hozza haza ? Lehet ezt csak én ragozom túl de nem lenne/lehetne jobb, anyagilag minőségibb életed ha egy hasonló személlyel ismerkednél ?

2014. okt. 17. 20:02
 13/17 anonim válasza:
ahhoz hogy elfogadjanak szerintem légy olyan mint ő viselkedj úgy
2014. okt. 17. 22:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Nincs kisebbségi komplexusom, ha mondjuk a horoszkópjáról kezd el beszélni. Akkor viszont van, ha látom, mennyi kitartás van benne.
2014. okt. 17. 23:12
 15/17 A kérdező kommentje:

12-es!

Nem zavarna. Tudod mennyit keres egy kezdő orvos Magyarországon? :D Mivel nem szeretnék külföldre menni, vagy hálapénzszipoly lenni, valószínűleg én is ennyit fogok. De ha még jóval többet keresnék is, nem hinném, hogy zavarna, nem egy gazdag családból származom, és nem is ez az életcélom. Persze lehet, hogy rosszul gondolom, és később majd a fizetésük alapján jövök össze másokkal...akkor a jelenlegi énem meglehetősen undorodni fog (vagyis inkább múltbeli?)

2014. okt. 18. 09:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Azért én nem féltem a dokikat... :) Pláne ha sikerül befuttatni valami jó magánpraxist.

Én a másik, vagy is a te oldaladról írok. Nő vagyok, mérnök. Ha ezt kimondom, alapból megvan a két lépés hátra. Mára megtanultam szelektálni és bár hülyén hangzik, sajnos lassan én is ott kötök ki, hogy vagy diplomás, vagy szakmabeli alakkal kell kezdenem, aki megérti az életvitelemet. Elkezdtem a mesterképzést is, tehát még kismiska vagyok, de mindennél jobban szeretem a szakmát, amit művelni fogok remélhetőleg életem végéig. Sok lemondással, de legalább annyi plusszal fog járni.

Őszintén szólva nálam nem számít a diploma. Az számít, hogy ha elmondom mi vagyok, vagy mit tanulok, akkor ne nagy kerekkel szemekkel nézzen rám a beszélgető társam. Ha mesélek a szakmámról, a munkáról, vagy az egyetemről, akkor ne annyi legyen a válasz, hogy "aha, aha, aha...". Legyen művelt és tájékozott a párom, ezen felül pedig igen, kritérium részemről az, hogy keressen egyedül annyit, hogyha az én fizetésem kiesik, akkor se legyen gond a családunkban. Pénzéhes vagyok? Lehet... Elképzelhető, hogy karrierista nő lesz belőlem, de annyira azért tisztelem a hagyományos vonalakat, hogy szeretnék én otthon maradni a gyerekeinkkel majd gyesen, nem pedig apukát otthon hagyni, mert nem tudnánk megélni a fizetésem nélkül.

2014. okt. 18. 17:04
 17/17 anonim ***** válasza:
46%
Nincs is azzal semmi baj, ha te szertnéd hogy a párod tudjon biztosítani egy normális élétszínvonalat és ez közre játszik a párválasztásodnál is. Nyílván nem azért tanultál és tanlsz hogy úgymond eltarts alakit aki egyedül nem képes megteremteni a szükséges anyagi körülményeket azokban a bizinyos pillanatokban. Akkor van érdekes helyzet ha egy átlagos pasi találkozik egy a kérdezőhöz hasonló nővel. Mert legyünk őszinték, még ha anyagi oldala nem is számítana, azért egy orvosi egyetemet végzett ember jóval műveltebb. Lehet én gondolom túl ezt a diploma fizetés társadalmi rétég kérdést. Lehet csak magamat kellene helyreraknom fejben.
2014. okt. 18. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!