Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy nálam csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nálam csak olyan lányok kezdeményeznek, olyan lányok tartanak helyesnek, akiknek még sosem volt pasija, vagyis nem kellettek egy fiúnak sem?

Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 00:09
 1/9 anonim ***** válasza:

de hülye vagy... megérdemelnéd h a ribancok keresgéljenek akiken már 100an átmentek

20f

2013. febr. 20. 00:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Én örülnék neki ha érintetlen lányok is érdeklödnének felém :) Szexuális életem ugy gondolom csucspontja lenne az ha szeretkezhetnék egy szüz lánnyal illetve egy keleti hölgyel is.

Ezen a két szemponton kivül minden megvolt :D

2013. febr. 20. 00:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Shevy hány éves vagy,hogy már minden megvolt? :D

Kérdező: mi a problémád ezzel? Örülj, hogy ilyenek kezdeményeznek, szerintem. És nem azt jelenti, hogy nem kellettek senkinek...

2013. febr. 20. 00:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem kell ehez olyan idösnek lenni csak ahogy mondani szokás: "jó helyen jó idöben tartozkodtam" :D
2013. febr. 20. 00:28
 5/9 anonim ***** válasza:

most tényleg jobb lenne egy büdös r*banc, akivel csak a Misa bá' kutyája nem volt épp, de más minden kanból lévő mozgó lény igen?

neee, de tényleg, miért gondolod, hogy aki nem szűz, az annyival jobb mert "kellett már valakinek"?

mi van ha nagyon nyomi és éppen kifogott egy részeg srácot, akire rámászhatott és gyorsan elvesztette, meg addig lógott és könyörgött valami fogatlan csövinek, hogy az 3 napig járt vele ingyencigiért?

ebből, hogy volt pasija vagy nem volt, ne ítélj meg senkit... mert oltári nagy baromság.

2013. febr. 20. 00:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Micsoda problémák...
2013. febr. 20. 06:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Küldd őket hozzám Én becsülni fogom azt amit te hülye módjára eldobsz magadtól.
2013. febr. 20. 16:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Te igen korlátolt vagy, nem csodálom, hogy nem nagyon kezdeményez nálad senki, ugyanis attól, hogy valakinek nem volt még pasija nem biztos, hogy ronda, lehet azért nem volt neki, mert akik nála kezdeményeztek, azok meg neki nem tetszettek.....
2013. febr. 20. 18:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Vagy szimplán tudja a csaj hogy mit jelent az hogy erkölcs! Bár látom a te szótáradból hiányzik ez a kifejezés.
2013. febr. 21. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!