Miért van az, hogy ronda vagyok és nyomi is ráadásul, mégis voltak meg vannak lányok, akiknek tetszem, sőt van, hogy maguktól kezdeményeznek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 20:04
1/12 anonim válasza:
azt akarod, hogy bottal üldözzenek vagy mi a fas*nak írtad ki ezt a kérdést?
2/12 anonim válasza:
Figyelj! Ha nem 160cm vagy hanem legalább 175cm vagy még több, ez annál jobb, mindig lesz...lesznek lányok, akinek tetszeni fogsz!
Ismerem a női logikát, azért írom!
3/12 anonim válasza:
És ezek közül mennyivel fekszel le?
4/12 anonim válasza:
# 2:
Akkor is, ha valaki ronda?
5/12 anonim válasza:
#4. Igen, akkor is! Előbb utóbb! Ha valaki 180-185cm magas nem tudnám elképzelni, hogy hosszú távon ne tudna valakit szerezni! Akár komolyat, akár alkalmit!
6/12 anonim válasza:
# 5 Ez kicsit meredek kijelentés szerintem. Bár, az önbizalom a lényeg...
7/12 anonim válasza:
180 cm vagyok, de hét éve volt utoljára barátnőm. alkalmi meg csak akkor, ha fizettem érte.
Nem tudom, mire alapoztad a mondandódat.
8/12 anonim válasza:
#7. Hány éves vagy? Hogy-hogy 7 éve volt utoljára? Milyen helyen laksz, ahol nincs erre lehetőség? Mennyi a jövedelmed? Van munkád? Utána megpróbálok választ adni...
10/12 anonim válasza:
Hetes vagyok. #9-nek. Hogyne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!