Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szépnek/jóképűnek látod magad?

Szépnek/jóképűnek látod magad?

Figyelt kérdés

Hány pontot adnál magadnak, ha 10 a maximum?

Mit szeretsz magadon a legjobban, és mit a legkevésbé?

Mi az, amit meg szeretnél változtatni?

Csajok! Sminkkel vagy inkább smink nélkül?

Miért?

Kort és nemet :)

Köszönöm!

2014. okt. 20. 13:32
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
29%

Miért kellet lepontozni?

Vagy azoknak van igazuk akiken egy kilo vakolat van?

Gratulálok nektek:*

2014. okt. 20. 14:03
 22/34 fahéjas Alien ***** válasza:

Mivel nem egy tárgy vagyok, nem fogom eltárgyiasítani magam, ilyen értelmetlen pontozással... ráadásul nehéz lenne objektívnek lenni. - de úgy vagyok vele, hogy mindig lehet jobb, sikeresebb, szebb vagy bárminemű előremutatásban hatékonyabb, eredmény orientáltabb az ember.

Meg vagyok elégedve magammal és nem is panaszkodom, különösebben nagyobb dolgokat nem is változtatnék, egy-két dolog van, ami számomra mondjuk úgy, hogy frusztráló, de igyekszem mindig a legjobban kinézni, meg 'fejlődni' .

A hajamat szeretem a legjobban, a legkevésbé pedig a fogsoromat, ezáltal a mosolyomat.

2014. okt. 20. 14:14
 23/34 anonim ***** válasza:

Talán 3-4 pontot, de többet semmiképp. Nincs semmi, amit szeretnék magamon.

le kéne fogyni, illetve egy normális hajat is már ideje lenne vágatni magamnak.

18/F

2014. okt. 20. 14:15
 24/34 fahéjas Alien ***** válasza:
53%

"azért MO-n szerintem jobban nézünk ki mint más "csúnyább országokban"...azért Afrikához képest szebbek az emberek...felétek lehet, hogy az 5 az átlagos...felénk azért elég jól néznek ki az emberek..."

OMG... ezen kihaltam, az emberi butaságnak úgy látszik nincs határa...

Hogy lehet ilyet állítani? - egy olyan szubjektív fogalom kapcsán, mint a szépség... ráadásul kíváncsi lennék, hogy a válaszoló mennyi Afrikait ismer... na mindegy. Száklátókőr + általánosítás.

De a felétek, félénken is jót visítottam..

2014. okt. 20. 14:19
 25/34 fahéjas Alien ***** válasza:

*szűűűűűűűűk

- ez a hsz. teljesen bezavart..:/

2014. okt. 20. 14:20
 26/34 anonim ***** válasza:

10/6 eléggé gengszter, bűnöző fejem van :D ha zakóba olyan vok mint egy drogbápó XD

amit szeretek magamon az a szerszámom :D

amit nem talán az, hogy kopaszdom, bár jobban belegondolva nem nagyon zavar :) kopaszon jobbn nézek ki. 18f

2014. okt. 20. 14:21
 27/34 anonim ***** válasza:

10/6-7.

Testalkatra erősebb,de a nagy melleim felpontoznak. :)

Arc:smink nélkül.én magam és mások szerint is inkább

aranyos arcú vagyok mint szép,ezért nekem nem igazán áll jól a smink

2014. okt. 20. 14:22
 28/34 anonim ***** válasza:
27# 20/L (ezt kihagytam)
2014. okt. 20. 14:24
 29/34 anonim ***** válasza:

Nem tartom magam jóképűnek. 180 cm magas, 82 kiló, edzek, futok, úszok, kerékpározok, állítólag jól nézek ki, újabban kopaszra gyalulom a fejem is, ami egyesek szerint dob még rajtam, de én ezt senkinek sem hiszem el. Soha nem kellettem senkinek se, és ezek után sem tudom elhinni senkiről sem, hogy én kellenék neki, vagy hogy rám vágyik. A bókokat, dicsérő szavakat nem tudom elfogadni, akárki is mondja.

Egyesek azon vannak teljesen ledöbbenve, hogy nincs barátnőm. Senki sem tudja rólam, hogy nemhogy barátnőm nincs, de 31 évesen még nővel sem voltam soha. Volt már rá példa, hogy pedzegették néhányan, de letagadtam. Én már régesrégen feladtam minden reményt, mivel nincs az életemnek olyan szakasza, pillanata, amikor elégedett lennék magammal.

2014. okt. 20. 14:52
 30/34 anonim válasza:

Az átlagnál szebb arcom van, a testem sem rossz, mivel különleges étrendet folytatok stb.

A számra, hajamra, szemeimre büszke vagyok :)

Mindig lehet min változtatni, nem teljesen lapos a hasam, pl én ezen, de ha ezen sem válltoztatnék akkor is meglennék elégedve összességében magammal.

Én személy szerint kevés sminket használok, ( szempillaspirál, ajak védő ) van hogy semmit. Szerintem egy lány legyen természetesen gyönyörű. Ciki ha a pasija meg sem ismeri vakolat nélkül. :)

10-ből 9 pontot adnék magamnak.

18\ csillámpóni

2014. okt. 20. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!