Szépnek/jóképűnek látod magad?
Hány pontot adnál magadnak, ha 10 a maximum?
Mit szeretsz magadon a legjobban, és mit a legkevésbé?
Mi az, amit meg szeretnél változtatni?
Csajok! Sminkkel vagy inkább smink nélkül?
Miért?
Kort és nemet :)
Köszönöm!
10/5-öt adnék magamnak, azt hiszem...
Semmiért sem rajongok magamon túlzottan... talán a szememnek szép a színe, ennyi.
Túl sok mindent meg szeretnék változtatni, hosszú lenne felsorolni.
Mindenképpen sminkkel. Smink nélkül nagyon kényelmetlenül érzem magamat.
25/l
átlagos vagyok
10/7-nek azért tartom magam...hát külsőre nem sok van amit szeretek...mármint nincs bajom csak nincs direktbe olyan amire azt mondom szeretem...
változtatni: felszedni pár kilót, kicsit izmosodni (nem sokat)...
belsőre elég sok van amin csiszolgatni akarok...érzelmi téren vannak problémás részeim...értelmi részen meg vagyok magammal elégedve, gyorsan tanulok, tudok logikusan gondolkodni...kreatív vagyok...
és mind2 oldalamon javítani szeretnék...
az egyik túl érzelmes azt kicsit lazábbá tenni...
a másik túl laza és nem akar semmit komolyan venni, ezt kicsit komolyabbá tenni...ne vicceljen el annyi dolgot...meg van mind2-nek a szerepe és a miértje...de változnak a dolgok...
21F
ha jó napom van 8/10
Legjobban a szememet szeretem magamon, legkevésbé meg a sok anyajegyet az arcomon.
Siminkel, de csak sempillaspirál és korrektor.
15L
Az átlag márpedig 5.
"Afrikához képest szebbek az emberek"
Erről az afrikaiknak is kérdezd meg szerintem a véleményét.
10/magas számot irtok magatokrol csajok!
De persze sminkel!
Nem mertek kilépni az utcára smink nélkül.
Mi lesz,ha a pasitok meglát titeket smint nélkül.
Mondjuk az első együttalvás után...reggel mikor keltek fel?
10/6
A szempilláimat szeretem a legjobban, mert hosszú és ívelt, meg a genetikámat mert könnyen izmosodok.
A legkevésbé az arcomat mert túl karakteres. Rengeteg mindent nem szeretek magamon, de nem változtatnék szinte semmit.
Csak izmosodni szeretnék, 10 kiló plusz és elégedett lennék magammal, ja meg vékonyabb derék is jól jönne, de pont, hogy vastagodni fog, ha izmosobb leszek így ez kilőve.
Sminkkel jobban érzem magam mert szebbnek látom tőle az arcomat, ki se merek menni a lakásból smink nélkül.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!