Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A környezetetek mennyire tartja jóképűnek/szépnek a párotokat?
Egy csomó barátnőm van, akik tényleg csak nagyon helyes fiúkkal randiznak. De természetesen mindegyikük egyedülálló, és sír a szájuk hogy miért nincs egy értelmes + jóképű férfi a világon. Akinek volt, azzal hamar szétmentek. Ellenben azok az ismerőseim akiknek tartós kapcsolatuk van, nekem mint külső szemlélő számára nem helyes a párjuk, mégis boldogok és szeretik egymást. Nem ismerek olyan párt akik olyan hűdeszépek, és régóta együtt vannak. Szóval részben a kérdésre válaszoljatok, részben pedig az érdekelne, hogy szerintetek mennyire játszik szerepet a szerelemben a küldő, esélyt kéne adniuk olyan fiúknak is akik átlagosak, vagy jobban teszik ha várnak egy szuperjóképűt?
A kérdés úgy jött, hogy randizok egy olyan sráccal aki szerintük egyáltalán nem helyes, és szerintük ennél jobbat is találhatnék.
Semennyire. :D
Az én ízlésem szöges ellentéte az átlagos női ízlésnek.
Pl szeretem, hogy mackós, hosszú hajú, kecskeszakállas, bajszos és nem divatosan öltözködik.
Én is kaptam ilyen beszólásokat, de nekem tetszik, mellé a lelke is nekem való, kis kedves, aranyos, figyelmes. (lassan 7 éve együtt vagyunk)
Akik túlságosan a tökéletesre utaznak, rosszul járhatnak egy idő után.
Ezt a könyvet nemrégiben olvastam, hatalmas nagy:
Az én férjem mindenki szerint csúnya(ő szerinte is),de mindig azt szoktam mondani:nem azért szeretem,mert szép,hanem azért szép,mert szeretem.A legjobb férj,és apa,akit kívánhatok magunknak.
A "szépfiúkkal" mindig megszívtam.Te se azzal törődj,mit mondanak mások,inkább légy boldog.
Ennyi beteg választ....
Elárulok neked egy titkot. Ha egy srác igényes, akkor ettől ő rohadt jól fog kinézni. Úgyhogy találhatnál jobbat is mint a csúnya barátod! Bár te is ugyanolyan elfuserált liba lehetsz, mint a nők 95%-a: csak legyen melletted valaki, aki kb. két kritériumnak megfelel. Az meg hogy tetsszen is és szeressed is azok már olyan dolgok amikkel nem is törődsz!
Kit érdekel,mások véleménye ha neked tetszik akkor legyél vele.
Nekem jóképű férjem van,és én sem vagyok éppen csúnya:)
De 5 éve együtt vagyunk ha tetszik is más csajnak nem flörtölne vele,nem érdekli,velem flörtöl,én meg vele,nem számít ki hogy néz ki,csak az számít szereted e,és neked tetszik e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!