Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudnátok írni olyan példákat,...

Tudnátok írni olyan példákat, amikor sz*rul álltak a dolgok, de a kitartás végül meghozta a gyümölcsét?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanokra, hogy minden kis "jel" úgy tűnt, arra utal, hogy itt nem lesz semmi, és kedvtelenek, szomorúak voltatok, de nem adtátok fel, és később sikerült összejönni a kiszemelttel, vagy egyéb pozitív végkifejletbe torkollott a dolog.

#ismerkedés #szerelem #remény #tápiórétfalvai rakott cvekedli
2014. okt. 17. 17:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Van egy lány aki nagyon tetszik. Csak látásból ismerem, a városban sosem láttam, de egy közeli városba járunk mindketten tanulni (sajnos nem ugyanoda). Egyik pénteken elcsíptem egy bizonyos járaton hazafelé, de aludt. Azóta Már 4. alkalommal buszozok be oda, hogy aztán átmenjek a pályaudvar túloldalára és felszálljak arra a bizonyos járatra, és leülhessek mellé. Van a zsebemben egy táblacsoki, és úgy tervezem, hogy megbontanám és megkínálnám vele, és ebből talán indulhatna valami kis beszélgetés, de nem jött össze a dolog egyszer sem. :( Sosincs azon a járaton, kiszámíthatatlan, hogy mikor-hogy megy vagy jön. A nevét nem tudom.

Nagyon elegem van már, szomorú vagyok, mégsem tudom elfelejteni, nem akarom feladni...

Reggelente is próbálom elcsípni, de zsúfoltak a járatok, őt meg ugye előreengedik, sosem tudok mellé ülni. :(

2014. okt. 17. 17:51
 12/12 anonim ***** válasza:
ha kitartó vagy,akkor létrejöhet a gyümölcs
2014. okt. 17. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!