Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tudnátok írni olyan példákat,...

Tudnátok írni olyan példákat, amikor sz*rul álltak a dolgok, de a kitartás végül meghozta a gyümölcsét?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanokra, hogy minden kis "jel" úgy tűnt, arra utal, hogy itt nem lesz semmi, és kedvtelenek, szomorúak voltatok, de nem adtátok fel, és később sikerült összejönni a kiszemelttel, vagy egyéb pozitív végkifejletbe torkollott a dolog.

#ismerkedés #szerelem #remény #tápiórétfalvai rakott cvekedli
2014. okt. 17. 17:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
Rómeó és Júlia
2014. okt. 17. 17:39
 2/12 anonim ***** válasza:
31%
Persze. Egyik ismerősöm is mindvégig hitt a javulásban, és meg is hozta a gyümölcsét. Felkötötte magát és elpatkolt.
2014. okt. 17. 17:39
 3/12 A kérdező kommentje:

"Szilaj gyönyörnek a vége is szilaj,

Lázban pusztul el, mint tűz s a lőpor

Mely csókolózva hal meg. Lásd:

A méz is csömörletes, mihelyt túlontúl édes

S ennen ízében zápul el az étvágy.

Lassan szeress, szeretni fogsz sokáig."

Hát nem csodálatos így szavakba önteni, hogy egy fellángoláson alapuló kapcsolat nem vezet jóra? Imádom!

De nem ilyenekre gondoltam. :)

2014. okt. 17. 17:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem akarok hazudni.
2014. okt. 17. 17:41
 5/12 anonim ***** válasza:
ööö de...
2014. okt. 17. 17:42
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
jaaaaaaaaaaaj...barátom, hogy mennyit tudnék én mesélni erről. :D :D :D
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik legjobb barátnőm már fél éve kitartó volt és pár hete meg is hozta a gyümölcsét a várakozás mert végre alakulni kezd. Már randizgatnak és több is lesz. Mindketten hosszútávú kapcsolatra vágynak :)
 8/12 anonim ***** válasza:
77%
Meg akartam dönteni a felülés rekordomat, nekifutottam a 400-nak. 350 környékén úgy éreztem, hogy mindjárt meghalok, de erőt vettem magamon, mély levegő és nyomás, meg lett az a 400. A hasfalam be is szakadt, azóta nem tudok rendesen ülni.
 9/12 anonim ***** válasza:
Volt egy fiú akibe szerelmes lettem, de nem lett volna szabad, mert az exem egyik haverja volt. Az exemmel való szakítás után dumáltunk egy hónapig, utána megszakadt a kapcsolat. Majd később összefutottunk/találkoztunk és összejöttünk. :)
2014. okt. 17. 17:43
 10/12 PearlDiver ***** válasza:
Egy korábbi barátnőmmel úgy jöttünk össze, hogy először csak egy buli után együtt aludtunk (és ennyi, semmi szex csak egymást átölelve alvás), aztán beszélgettünk hogy ez most mi is közöttünk, és elnapoltuk a témát mert 220 km-re laktunk egymástól. Aztán egy héttel később felhívott hogy mi lenne ha mégis találkoznánk :) Másfél évig jártunk, végig távkapcsolatban. Első igazán komoly nő volt az életemben :)
2014. okt. 17. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!