Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem ért meg senki, vagy...

Miért nem ért meg senki, vagy csak irigyek az emberek?

Figyelt kérdés

20 éves férfi vagyok , jelenleg egyetemen tanulok. Úgy érzem senki nem tudja milyen vagyok igazán , se a családom , se a haverok , se senki. Úgy érzem teljesen más felfogásom van mint másoknak , teljesen más elképzeléseim vannak az életről. Fontos számomra a karrier , ezért is tanulok , vannak álmaim , sok mindent szeretnék kipróbálni , sok mindent szeretnék elérni. Szabadidőmben (ami elég ritkán van mostanában) szeretek kikapcsolódni , elengedni magam , mert máshogy nem bírnám az állandó hajtást. Ilyenkor vagy csak leülök megnézni egy filmet , vagy zenét hallgatok és megnyitok egy üveg pezsgőt , vagy este elmegyek egyedül bicajozni egyet a városban vagy most pl. gondoltam egyet és kimentem édesapámhoz külföldre egy hétre.

A leírtakból is látható talán , hogy többnyire magamnak csinálok programot , mással nem nagyon tudok számolni.

A haverok , ha lehet egyáltalaán így nevezni őket már sokszor hagytak cserben minden értelemben - jóllehet- ha velük vagyok akkor mindig nagyon jól kijövünk , de hosszú távon kezdem ezt is megunni , egyre jobban azt érzem , hogy csak vannak , azért , hogy legyenek , de úgy többre nem nagyon számítok tőlük.

Gondolok itt ilyenekre , hogy tavaly terveztem egy külföldi utat volt osztálytársakkal , mindent megterveztem A-tól Z-ig mindenki megígért mindent , aztán nyilván nem lett semmi az egészből.. Vagy pl. nemrég megbeszéltem egyik haverommal , hogy este megyünk bulizni , aztán olyan este 10-kor rámcsörgött h mégse jó.. Hát engem meg nem érdekelt fogtam magam és elmentem egyedül , és jól tettem !

Igazából sokszor azt érzem , hogy csak magammal számolhatok , mindent egymagam kell megcsináljak és lehet nincs is szükség haverokra , jobb ha nem is számolok velük , erre egyébként már vagy 2 éve rádöbbentem , és szerintem ez már nem is nagyon fog változni.

De bármennyire is erős vagyok lelkileg , mert tényleg viszonylag sok mindenen átmentem már és megedződtem , sokszor azt érzem , hogy ezt azért mégsem lehet egy életen át csinálni , vagyis nem biztos , hogy szerencsés.

Úgy érzem , sokszor (lehet h rosszul) , hogy még a haverok is irigyek rám , mert független vagyok (szüleim külföldön , ill. más városban dolgoznak) , adok a megjelenésemre , ha elhatározok valamit azt véghez viszem bármi áron..stb és tényleg az van , hogy lehet még azokat is zavarja ez valamennyire akikkel amúgy jóban vagyok..

Normálisnak nevezhető kapcsolatom eddig nem volt , 2 lánnyal volt eddig ilyen nem is tudom minek nevezhető 'kalandsorozat' talán :D csináltunk pár közös programot , együtt töltöttünk pár közös éjszakát de klasszikus értelemben véve nem jártunk. A lányok terén az a baj , hogy sokszor , aki nagyon tetszik afelé nehezen tudok nyitni , illetve félek az elutasítástól. Azt pedig , hogy megismerjenek arra ritkán veszik a fáradságok (tökéletesen meg is értem őket) ugyanis szerintem nem nagyon tudnak hova rakni. Egyszerre tudok félénk , beképzelt , zárkózott , nagyszájú , de akár normális is lenni , pedig ez mind csak álca , igazából csak egy normális társa, megértésre vágynék valaki részéről.

Van esélyem így normális , társat találni , vagy változtatnom kell , szerintetek velem van a baj ?

Bocsi kicsit hosszú lett , de már régóta terveztem ezt leírni , elmondani valakinek , hátha valaki hasonló cipőben jár , hasonlóan érzi magát.

Köszi a válaszokat !

2013. dec. 30. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálam majdnem ez van, csak nem vagyok gazdag, a szüleim nem élnek külföldön és azért van 1 jó barátom akire számíthatok hála Istennek. Szerintem rossz körökben ismerkedsz, illetve bulikból ne várj komoly kapcsolatot.
2013. dec. 30. 14:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok milliomos , illetve , szerintem az se biztos , hogy annyira irigylésre méltó , hogy faterom 8 éves korom óta külföldön dolgozik és havonta egyszer láttam/látom .
2013. dec. 30. 14:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóképp gondolkodom, csak lány vagyok és 22. :) A barátaim az utóbbi 2-3 évben kikoptak, de az ilyen "barátokat" nem is bánom, sokra nem mentem velük eddig sem, sosem számíthattam egyikükre sem.

Rám meg több csaj azért volt irigy, mert csinos, elegáns szoktam lenni és a bulikban, szórakozóhelyeken több pasinak jöttem be, mint ők, ezt az egyikük így a tudtomra is adta.

A barátnő miatt ne aggódj, én is ilyen meg nem értett csodabogár voltam mindig is, igaz, a mostani barátom még több év után sem képes megérteni, de én hiszem, hogy egyszer mindketten megtaláljuk azt, aki megért. :)

Sok sikert!

2013. dec. 30. 15:49
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi ! :)
2013. dec. 30. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!