Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pasik! Ti mernétek debilnek...

Pasik! Ti mernétek debilnek nevezni egy nőt, aki nálatok iskolázottabb, és valószínűleg okosabb is?

Figyelt kérdés
És mi adhatna okot erre?

2014. okt. 17. 03:27
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy a kérdező hölgy, mit keres egy "ilyen", számára rangon aluli társaságban?
2014. okt. 17. 08:01
 22/34 anonim ***** válasza:

Ennél durvább dolgokat is "mernek" az emberek, te észlény.

Mellesleg a válaszaid alapján valóban nem tűnsz túlságosan intelligensnek. Hogy iskolába jártál, az egy dolog...

2014. okt. 17. 08:32
 23/34 anonim ***** válasza:
59%

kicsit sokra tartod magad kedves kérdező,de ez más kérdés

a kérdésedre válaszolva,igen,sőt már debileztem le nőt....volt rá elég sok ok

szóval attól hogy nő és tanult még simán lehet debil,hülye,fogyatékos...

a személyisége és a tanultság,IQ ezek nem függnek össze.

nézd meg az itteni kérdéseknél hogy hány egyetemista lány,meg fiú is írja a buta kérdéseit

ezekre a kérdésekre nem ad választ a tanultság csak a tapasztalat

te pedig tényleg vegyél kicsit vissza és ne ítéld el egyből a másikat,mert lehetnek nálad is okosabb emberek és ők fognak kiosztani

2014. okt. 17. 08:32
 24/34 A kérdező kommentje:
vörös felhőcske! Egyetértek. Ráadásul az a vicces, hogy a kérdésre egyik kisebbségi komplexusos sem válaszolt :D Meglátták a kérdést, mire az a reakció, hogy na most jól odafröcsögök… Egyik sem olvasta el, hogy ENGEM debilezett le a síkhülye udvarlóm, mert el mertem mondani neki, hogy tudom, milyen gerinctelen alak! Ráadásul notórius hazudozó… De nem veszik észre a tisztelt válaszolók, hogy az Ismerkedés kategóriában vagyunk. Amúgy ja, büszeke vagyok a mérnök diplomámra, de ha egyesek szerint Én vagyok a nagyképű, akkor miért nem én debileztem le a csávót?? Ki érti ezt...
2014. okt. 17. 11:13
 25/34 anonim ***** válasza:

Miért van az, hogy mindig azok használják erőszeretettel a "fröcsögés" kifejezést, akikre az a leginkább illik?

Frusztrált vagy kérdező, 4 (tehát négy) hozzászólásban ezt mind te írtad:

"gyáva" "szellemi fogyatékos" "szerencsétlen" "ostoba" "kisebbségi komplexusos" "síkhülye" "gerinctelen"

A legszebb pedig az a rész, ahol már a második "csávó"-zás után írod még véletlenül sem beképzelten,

"gondolhatod, milyen ügyesen bánik a szavakkal :D Főleg hozzám képest." - ... mondd, önkritikáról hallottál már?

2014. okt. 17. 11:22
 26/34 A kérdező kommentje:
Előző! És akkor most elárulod, hogy ennek mi köze ahhoz, hogy szellemi fogyatékosnak nevezett a srác? Én valamiért nem neveztem őt annak érdekes módon, pedig lett volna rá okom. Az hogy ő egy hazug és gerinctelen alak, az tény. De most ennek mi köze ahhoz, hogy engem a debil jelzővel illetett?
2014. okt. 17. 11:36
 27/34 A kérdező kommentje:
Amúgy Előző! lehet, hogy átküldöm neked a beszélgetésünk egy részét, akkor szerintem egyből belátnád, hogy a srác síkhülye… Én ismerem őt, csak tudom.
2014. okt. 17. 11:43
 28/34 anonim ***** válasza:
De akkor sem evidens a kérdésed, nem érted? A kérdésed így hangzott volna helyesen: "Pasik! Ti mernétek debilnek nevezni egy nőt, aki felvilágosít titeket a korábban elkövetett gerinctelenségeitek miatt?" Az egy dolog, hogy a srác nem egy Einstein, de akkor sincs köze ennek a tényezőnek magához az ügyhöz.
2014. okt. 17. 11:55
 29/34 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is valahogy így kellett volna erről kérdést kiírnom. Csak az álmatlanul töltött éjszaka nem volt egészen alkalmas arra, hogy szellemileg topon legyek. :)
2014. okt. 17. 12:03
 30/34 A kérdező kommentje:
Csak annyiban van köze az ügyhöz, hogy pont olyan jelzővel sérteget, amivel inkább én sértegethettem volna őt, de nem tettem.
2014. okt. 17. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!