Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pasik! Ti mernétek debilnek...

Pasik! Ti mernétek debilnek nevezni egy nőt, aki nálatok iskolázottabb, és valószínűleg okosabb is?

Figyelt kérdés
És mi adhatna okot erre?

2014. okt. 17. 03:27
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
40%
#6-os vagyok, nem az emancipált lendülettel van bajom, de ritka egoistának tűnsz, nem kéne egy kicsit szerényebben fényezned magad? :D Amúgy halovány közepesre minősítenélek, eddig nem nyűgöztél le. Fogalmazási készséget nézve a rutinos kötözködhetnék még nem mérvadó, így legfeljebb inzultálásban lehetsz egy szemernyit választékos, de ez inkább vélt mint valós erény.
2014. okt. 17. 04:27
 12/34 anonim ***** válasza:
57%
Az, hogy valakit szembesítesz a mocskosságaival, nincs logikai kapcsolatban az iskolai végzettségeddel, műveltségeddel. Ergo lehetsz a srácnak akár debil is a diplomáidtól függetlenül.
2014. okt. 17. 04:31
 13/34 anonim ***** válasza:
Egy picit provokációszagúak a reakcióid, de ha téged ez megnyugtat, akkor okosabb, műveltebb, tanultabb, olvasottabb vagy nálam. Az élet apró örömei...
2014. okt. 17. 04:36
 14/34 anonim válasza:
63%
Ismerek olyan diplomast,aki nem tudja mi az uborkaszelö.Egy diploma nelküli ember is lehet okos,csak mas dolgokban.Ha te lenezel egy jo szakmunkast,csak mert nincs diplomaja,akkor is debil vagy.Mi közöd mas maganeletehez?
2014. okt. 17. 05:02
 15/34 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos a diploma közel se jelenti azt, hogy valaki okos. De azt jelentheti, hogy valaki hülye és mellé nagyon beképzelt. Szerintem most is ez a helyzet.
2014. okt. 17. 06:03
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
,,A dicsekvés a tudatlanok kenyere, aki tud az nem dicsekszik hanem megmutatja"
2014. okt. 17. 06:18
 17/34 anonim ***** válasza:
55%
Nem. Lehet, hogy X dologban nem olyan penge (pl.: növénymeghatározásban), de ettől még egyáltalán nem nevezném annak. Viszont tuti nagyon kedvelném.
2014. okt. 17. 06:28
 18/34 anonim ***** válasza:
21%
hát, kérdező, a kommentekből látszik, hogy az embereknek, akiknek nincs értelmiségi végzettségük, alsóbbrendűnek érzik magukat. nem a diplomások szólják le őket, ők bizonygatják folyton olyan kérdéseknél is, ahol nem ez volt a lényeg, hogy ők milyen de milyen okosak, a műveltebb emberek gyökerek.. :D ami persze lehet így is, de ezzel nem sokat érnek el, csak erősítik a tényt, hogy komplexusosabbnak tűnnek.
2014. okt. 17. 06:34
 19/34 anonim ***** válasza:
65%

"Szítok szó" kifejezés mond neked valamit?

Érdemes megérteni. Mert nem a szó szoros értelmében kell mindig ezt értelmezni, hanem az indulat, a sértés a lényege a másik mondanivalójának ilyenkor. Bár ezt egy iskolázott lány tudja. ;)

2014. okt. 17. 07:06
 20/34 Költőnő? ***** válasza:
Én nem értem h a diplomához mióta adnak észt is. Sztem soha nem is adtak.
2014. okt. 17. 07:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!