Pasik! Ti mernétek debilnek nevezni egy nőt, aki nálatok iskolázottabb, és valószínűleg okosabb is?
Figyelt kérdés
És mi adhatna okot erre?2014. okt. 17. 03:27
1/34 anonim válasza:
Simán... ha okot adna rá. Mondjuk debil módon viselkedne. :D Nem az iskoládtól leszel okosabb, Kedvesem, ezt jó ha az eszedbe vésed. De nem szoktam senkit így hívni magamon kívül, félreértések elkerülése végett, így a kérdés teoretikus.
2/34 anonim válasza:
Valószínűleg az hogy egy debil. Attól még, hogy iskolázottabb lehet egy k**a nagy debil. De tök mindegy , lépj tovább rajta.
3/34 A kérdező kommentje:
És attól lehetek debil, hogy közöltem a csávóval, hogy tudok arról, hogy az exbarátnőjét megpróbálta rásózni az öccsére, mert szakítani gyáva volt?
2014. okt. 17. 03:42
4/34 anonim válasza:
Hahahaha 2. vagyok. Hát lehetsz debil, igen mert zavarba hoztad ha igaz. Ha meg nem igaz, akkor azért.
5/34 A kérdező kommentje:
:D Mi vaan? Szellemi fogyatékos vagyok, mert zavarba hoztam azt a szegény szerencsétlent? Ha nem lenne igaz, akkor nem írtam volna meg neki, hogy tudom.
2014. okt. 17. 03:47
6/34 anonim válasza:
Bátor vagyok, így mindent mernék. De nőt valószínűleg nem bántanék... se fizikailag, se szavakkal. :)
(mondjuk azért, mert mindkét téren gyengébb megvédeni magát, úgyhogy elhamarkodottan gondoltál lovagnak)
7/34 anonim válasza:
nem, ennek semmi értelme nem lenne
8/34 A kérdező kommentje:
6-os! A szóban forgó csávó ostoba mint a tök, felnőtt létére nem tud helyesen magyarul írni, úgyhogy gondolhatod, milyen ügyesen bánik a szavakkal :D Főleg hozzám képest.
2014. okt. 17. 04:13
9/34 anonim válasza:
Okos dolognak tartod, ha a nálad kevésbé iskolázott férfiakat megalázod, érzéseiket kigúnyolod?
10/34 anonim válasza:
örülsz, hogy találtál végre valakit, akinél okosabb vagy, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!