Megéri örökre feladni a bizonytalant egy valószínűleg rövid biztos kapcsolatért?
Szerintem keress egy harmadikat.
Az egyik taszít,a másik csak pótlék lenne.
Nyíltan beszélj az elsővel, hogy lát-e jövőt kettőtökben. Kedvel-e? Jól érzi-e magát veled? Akar-e kapcsolatot egyáltalán? Ha nem, akkor hagyd, de végleg. Erre a feladatra tűzz ki magadnak határidőt, és ha nem jól alakul vissza se nézz.
És mehetsz a második kislányhoz. Ekkor már nem fog érdekelni a véleménye, nyugodtan ölelgetheted a másikat.
Vagy, mint az első mondja annyi nő van, mint csillag az égen.
Nem olvastam végig, megmondom őszintén. Csak a kérdést.
De eme kisregény nélkül is el tudom mondani, hogy SOHA ne elvek alapján jöjj össze valakivel vagy sem. Hanem érzelmekre alapozva. Ha ez nincs meg, akkor veszett ügy. NE azt nézd, hogy mennyi ideig tarthat, vagy mennyire biztos, hanem azt, hogy szereted-e.
Szerintem is egy 3.a jó megoldás, két rossz közül vagy 20 rossz közül se kell választani,ha nem muszáj úgymond.
Ha az 1-et választod és netalántán összejönne akkor sokminden lennél kivéve nyugodt. (Bár a baj azért az átlagnál se ritka vendég.(fejben se meg az élet komplex dolgaiba se, körül kell nézni a nagyvilágba)
2 Átmeneti időpocsékolás de nem sérülsz érzelmileg (a legtöbben ezt választják (nők is, mindegy mit ugatnak, látszik)!
3. Aki a 2-től minél jobban eltér!!!
Az meg hogy taszítja az 1-es azt úgy értelmezhető a leírtak alapján hogy a nő löki el(taszítja el magától, reflexből úgymond vagy megszokásból) hiszen a fiú küzd tehát akarja akkor vonzza, nemde?
Egyébként erre szerintem mindenkinek magának kell rájönni, neki mi a jó avagy rosszabb esetben még elfogadható, elviselhető.
Aki cirkuszt akar az menjen oda, szerintem! Persze könnyű mondani ha élvezik a "harcot", "balhét"! Ha ettől pezseg a vér akkor a nyuhalom az uncsi.
(Mint a Barátok köztbe Juli mondta Andrásról, hogy unalmas.
Attila megcsalta Nórával, ja au meg nem tetszett neki.
Aki nem tudja mit akar azzal el tudnak (vagy el tud önmagával) hitetni (sok) mindent.
Hogy ez miért jó nekik?
Vagy inkább (csak) megszokott azt nem tudhatom. De addig kell rájönni amíg nincs gyerek.
Mert az látszik pl. (jobban a fiúknál, hogy nem volt apja, apaminta).
Lányok meg tudjuk mivé válnak a seggriszálás mestereivé enyhén fogalmazva.
A kivételek csak erősítik a szabályt mert ha mondják, hogy mindenre van példa, akkor a kivételek is léteznek apró létszámban elvileg, én egyet se láttam aki nem totálisan kritikán aluli, pedig eleget láttam!Fel is fordult a világtól a gyomrom oszt úgymaradt. Nézzük meg az 5 éves kislánytis hogyan öltöztetik, sminkelik. Mindig van egy első lépés!Azt azért nem hisszük el, hogy csak a divat miatt ugyebár. Sejthető az anyai minta ott is.
Magatartásból eme emberféléknek elégségest se adn:ék, az tutibizti!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!