Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megéri örökre feladni a...

Megéri örökre feladni a bizonytalant egy valószínűleg rövid biztos kapcsolatért?

Figyelt kérdés
Van egy lány. Kölcsönös vonzalom van köztünk, de nem tudja eldönteni, hogy akar-e kapcsolatot. 1 évig vártam rá, szerintem többet értem el nála, mint bárki más, de hiába nyílt meg, nem tudtam többet elérni (szerelmes lett belém). Fél éve sikerül elhívnom baráti találkozókra és közös programokra, de hiába érzi jól magát nehezen köti le magát kapcsolatba. Tudom mi áll a hátterében, gyerekkori trauma, de én meguntam, hogy várok rá. Lassan már taszít a közelsége. Van most egy másik lány, aki érdeklődik irántam. A probléma annyi vele, hogy nem túl szép pletykák vannak róla, úgymond "tiniribi", amik többsége valószínűleg igaz. Tudom, hogy ő csak enyhítő kenőcs lenne a sebre, de 2 éve nem volt senkim és hiányzik egy ölelés, esti összebújás. Viszont ha kapcsolatot létesítenék vele, akár 1 hónapra is, mert nem jönne össze, akkor is tudom, hogy az első lány végleg elítélne (ismeri ő is a pletykákat róla és olyan értékrendje van, ami miatt szerintem szóba se állna velem). Valószínűleg esélyem se lenne nála tovább, de így se nagyon érzem, csak néha-néha talán egy félénk puszi és köszönetnyilvánítás. Utóbbi lányban viszont semmi értéket nem látok, csak a szeretethiányom vonz felé. Most mit tegyek? Nem akarok szingli maradni már sokáig. Kezdek beleőrülni.

2014. szept. 10. 22:42
 1/6 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:
100%

Szerintem keress egy harmadikat.

Az egyik taszít,a másik csak pótlék lenne.

2014. szept. 10. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Nyíltan beszélj az elsővel, hogy lát-e jövőt kettőtökben. Kedvel-e? Jól érzi-e magát veled? Akar-e kapcsolatot egyáltalán? Ha nem, akkor hagyd, de végleg. Erre a feladatra tűzz ki magadnak határidőt, és ha nem jól alakul vissza se nézz.

És mehetsz a második kislányhoz. Ekkor már nem fog érdekelni a véleménye, nyugodtan ölelgetheted a másikat.

Vagy, mint az első mondja annyi nő van, mint csillag az égen.

2014. szept. 10. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

Nem olvastam végig, megmondom őszintén. Csak a kérdést.

De eme kisregény nélkül is el tudom mondani, hogy SOHA ne elvek alapján jöjj össze valakivel vagy sem. Hanem érzelmekre alapozva. Ha ez nincs meg, akkor veszett ügy. NE azt nézd, hogy mennyi ideig tarthat, vagy mennyire biztos, hanem azt, hogy szereted-e.

2014. szept. 10. 23:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igazán fair veled az 1.-eske, vársz rá, mindent megteszel érte, de ő le se kakkant. Ráadásul olyan önző hogy megutálna azért, mert te éled az életed? Egoista pics*a, fúú rendkívül taszító unfair csaj, szerintem menekülj ez elől, mert ha össze is jönnétek ugyanez lenne csak más szinten - semmit se soha tudna eldönteni (szerelmes de mégse akar mélyebb kapcsolatot se találkozni??), és ez az ún gyerekkori trauma egy tök jó ürügy hogy ilyen alapon fogjon téged. Menekülj haver ez elől, mert megfog nyomorítani :D
2014. szept. 11. 08:14
 5/6 A kérdező kommentje:
De tényleg van neki egy baja és teljesen megértem, hogy a helyében lehet, hogy nem lenne kedvem kapcsolatot létesíteni.
2014. szept. 11. 19:25
 6/6 anonim válasza:

Szerintem is egy 3.a jó megoldás, két rossz közül vagy 20 rossz közül se kell választani,ha nem muszáj úgymond.

Ha az 1-et választod és netalántán összejönne akkor sokminden lennél kivéve nyugodt. (Bár a baj azért az átlagnál se ritka vendég.(fejben se meg az élet komplex dolgaiba se, körül kell nézni a nagyvilágba)

2 Átmeneti időpocsékolás de nem sérülsz érzelmileg (a legtöbben ezt választják (nők is, mindegy mit ugatnak, látszik)!

3. Aki a 2-től minél jobban eltér!!!

Az meg hogy taszítja az 1-es azt úgy értelmezhető a leírtak alapján hogy a nő löki el(taszítja el magától, reflexből úgymond vagy megszokásból) hiszen a fiú küzd tehát akarja akkor vonzza, nemde?

Egyébként erre szerintem mindenkinek magának kell rájönni, neki mi a jó avagy rosszabb esetben még elfogadható, elviselhető.

Aki cirkuszt akar az menjen oda, szerintem! Persze könnyű mondani ha élvezik a "harcot", "balhét"! Ha ettől pezseg a vér akkor a nyuhalom az uncsi.

(Mint a Barátok köztbe Juli mondta Andrásról, hogy unalmas.

Attila megcsalta Nórával, ja au meg nem tetszett neki.

Aki nem tudja mit akar azzal el tudnak (vagy el tud önmagával) hitetni (sok) mindent.

Hogy ez miért jó nekik?

Vagy inkább (csak) megszokott azt nem tudhatom. De addig kell rájönni amíg nincs gyerek.

Mert az látszik pl. (jobban a fiúknál, hogy nem volt apja, apaminta).

Lányok meg tudjuk mivé válnak a seggriszálás mestereivé enyhén fogalmazva.

A kivételek csak erősítik a szabályt mert ha mondják, hogy mindenre van példa, akkor a kivételek is léteznek apró létszámban elvileg, én egyet se láttam aki nem totálisan kritikán aluli, pedig eleget láttam!Fel is fordult a világtól a gyomrom oszt úgymaradt. Nézzük meg az 5 éves kislánytis hogyan öltöztetik, sminkelik. Mindig van egy első lépés!Azt azért nem hisszük el, hogy csak a divat miatt ugyebár. Sejthető az anyai minta ott is.

Magatartásból eme emberféléknek elégségest se adn:ék, az tutibizti!!!!!

ápr. 21. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!