Nagyon vonzanak az érett nők, vannak itt olyanok akiknek bejönnek a fiatalabb fiúk? 19F
Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 21:42
1/7 anonim válasza:
Altalaban vannak olyan nok, de inkabb a 25 folotti fiukkal kezdenek es ok kb. 40 koruliek. 19 evessel nem igazan.
3/7 anonim válasza:
Ja, nekem is kéne egy tanárnő, de nem találtam eddig. :) 30F
4/7 A kérdező kommentje:
Valaki? :D
2014. okt. 21. 17:18
6/7 medion90 válasza:
én is milf hunter szeretnék leni :D 24/F
7/7 BrianChungary válasza:
Én pont mostanában keresgetek ilyen kérdésekre választ mert tini korom óta vonzanak az idősebb nők és már kezdett zavarni hogy ugyan miért? Hogy most ez valami betegség vagy ez tök normális? De már nem érdekel az sem ha betegség szívesen ismerkednék olyan idősebb nővel aki szereti a fiatalabb pasikat 26 éves vagyok :) Elég sok velem egyidős vagy tőlem fiatalabb párom volt már de egyiknél sem találtam meg azt amire igazából szükségem van és valószínű azért mert mindig jobban vonzottak az idősebb hölgyek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!