Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nekem bejönnek a fiatalabb fiúk?
Ez egyébként egy borzalmas átok rajtam is. 27 vagyok, sosem jártam/dugtam velem egyidősnél idősebb pasival. Most is a 20 évesek tetszenek szexre, kapcsolatra meg kb. a 25 évesek.
Na és itt az átok, mert azok viszont még gyerekek, és sosem megyek férjhez vagy lesz kölyköm.:/ Persze, biztos van kivétel, de én még azzal nem találkoztam. Felvethető az a kérdés is, hogy egy 20 éves EQ-jával rendelkezem-e, mert akár ez is lehetséges.
Van egy 23 éves srác, tökéletes: dolgozik, diplomás, nagyon szép, nagyon okos, nagyon humoros, de csak 23. Én is tetszem neki, de nem várhatok arra, hogy elvegyen, még 7 évet.:/
Másik út lenne persze az, hogy elkezdenek a 35 évesek megtetszeni, de erre vajmi kevés esélyt látok...
27L
Ez a tyúkanyó ösztön...
Eléggé szexuális elferdültség, ami magyarázható, de azt hiszem ez titeket nem érdekel.
Bizony van ilyen is, meg olyan is, aki az idősebbeket kedveli.Meg mindenféle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!