Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nekem bejönnek a fiatalabb fiúk?
nem tudom, én is reméltem, hogy majd elmúlik, és majd egy 32 éves lesz a párom, sajnos egyelőre nem múlt még el, de próbálkozom!
Lehet, férfinak születtünk volna, csak valami elromlott, nem?:)
27L
istenem, kérdező...arra írtam, hogy...istenem, alig tudom leírni, hogy lehet ezt nem érteni...elszámolok 10-ig.
na megvolt. szóval: a férfiak szoktak a fiatalabbakra bukni, most már érted? éééééérted, azért írtam, hogy lehet, hogy fiúnak készültünk anyukánk hasában, ééérted már?
Szerintem ez sokkal jobb mint az apa-komlexus, képzeld el hogy az milyen rossz lenne, ha azt vennéd észre, hogy tanáraiddal/professzoraiddal vannak erotikus álmaid, és hogy az utcán szembejövő pasikból csak azokat veszed úgy észre, akik egy húszassal idősebbek nálad...
Én ebben a helyzetben vagyok.
Irigyellek, hogy téged egy fiatalabb fiú is fel tud izgatni, hogy fiatalabbhoz vonzódsz...
Ha így marad, az még jobb, nagyon sok fiú van aki az érett nőket szereti. Minden korosztályban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!