Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érettebb nőknek, bejönnek a fiatalabb srácok?
Szerintetek, lehetséges az hogy egy 25/30 éves nő-nek bejön egy fialat srác (pl: 17-19 éves) Mivel elég sokszor hallom, hogy az idősebb nőknek, bejönnek a fiatalabb srácok :D
valamint, hogy mennyire van esélye egy ilyen fiatalabb srácnak, mondjuk egy szórakozó helyen, ha megpróbál összehozni valamit egy idősebb nővel? akár csak 1 éjszakás vagy komolyabb dolgot
egyén függő nem minden nő vevő rá a fiatal fiúk azok meg szinte mind
de nekem anno össze jött 19 évesen egy 35 éves tapasztalt nővel volt viszonyom
Szóval, igaz :D
amúgy, igen, igaz, hogy a fiúknak mind1, persze nem teljesen de engem például, vonzanak az idősebb nők, persze a fiatalabb lányokkal sincs bajom(akik 16-18 évesek) de azért az idősebb jobban vonz :D
3.ik vok
ezt úgy bírom h leírom a történetem és rögtön lepontozzátok pedig a kérdésre 1 hasznos választ írtam...
munka helyen ismertem meg mikor befejeztem a sulit 1 gyárban kezdtem el dolgozni és pont mellé osztottak be
én meg eleinte hülyéskedésből mondtam neki h de jó nő vagy ha nem lehetnél az anyám még meg is húználak meg ilyen hülyeségeket és azt vettem észre h ez bejön neki így hát már én sem hülyéskedtem :)
Az igen :D azért mázlista vagy :D (Y)
De amúgy, én nem pontoztalak le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!