Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire normális az, hogy egy 23 éves lánynak jobban bejönnek a fiatalabb srácok, mint az idősebbek?
Figyelt kérdés
Megtudtam hogy az ilyen 18-20 körüli, Justin Bieber féle srácok izgatják, érdeklik.
Ezek szerint én szóba sem jöhetek nála...
Mennyire normális ez ennyi idősen?
2013. dec. 16. 00:36
2/8 WheneverYouWant válasza:
szerintem az nagyon gáz ha a Justin Bieber jön be valakinek.... ez már magába gáz...
3/8 anonim válasza:
He-he,hát van az úgy :D
Amúgy milyen érdekes,hogy mivel már nem tartozol abba a korosztályba,egyből elkezdted Bieber-hez hasonlítgatni őket.
4/8 A kérdező kommentje:
Azért hoztam őt példának, mert tudom hogy kedveli, és nemcsak mint énekest..
lehet hogy ez csak nekem furcsa :D
2013. dec. 16. 00:49
5/8 anonim válasza:
Nem fogom soha megerteni, hogy miert ocsaroljak Biebert..na mind1.
Egyebkent a kerdesre valaszolva teljesen normalis. En 20 eves lany vagyok, es valamiert nagyon lazba tudnak hozni a 17-18 eves fiuk.
7/8 anonim válasza:
Az hogy a fiatalabbakat kedveli még alapvetően nem gond, sőt lehet egyfajta perverzió is. Viszont az általad említett csótány hát bocsánat de undorító. Nekem eleve nem nő az aki szereti az ilyen feminim meg csupasz testü kis görcsöket. De szerencsére vannak még f@sa csajok akik szintén utálják és az "igazi" férfiakat szeretik. Csak sajnos korcsosulunk.... !
8/8 A kérdező kommentje:
Nincs bajom a gyerekkel, csak azt hittem ez inkább a tinilányok sajátossága és nem tudtam hova tenni a dolgot.
2013. dec. 16. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!