Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az hogy a fiatalabb pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és a 16-17 éves fiúk jönnek be,a 20 éven felüliektől szinte undorodom...2011. ápr. 27. 23:41
1/25 anonim válasza:
Nemhiszem, hogy normális lenne. Nemvagy véletlenül anyáskodó típus? Mert az magyarázná, hogy miért egy gyerekre tekintesz férfiként.
2/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom...de én is sokkal fiatalabbnak nézek ki a koromnál...senki sem mondaná meg hogy 19 éves vagyok...
2011. ápr. 27. 23:49
3/25 anonim válasza:
Az semmit nem változtat a tényen, hogy te mennyinek nézel ki. A 16-17 éves csajok is inkább már a 20 feletti pasikra kacsintgatnak szóval ez alapján állítottam, hogy nem normális az ízlésed, de ebben a megállapításomban nemvolt semmi negatívizmus. Csak a félreértések elkerülése végett.
4/25 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? 2-3 év korkülönbség az egyébként sem sok.
5/25 anonim válasza:
már megint ugyanaz a téma :D igaz ez forditva, mért akadnak ki ezen a nők annyira???
senkinek sincs az arcára irva a kora 20 év körül -.-
ha bejönne egy 21 éves pasi és csak később tudnád meg hogy 21 akkor dobnád?
személytől függ ez nem a kortól
6/25 anonim válasza:
Engem 15-17 évesnek szoktak nézni, és a hasonló korú srácok tetszenek, szerintem van valami összefüggés. Gondolom annyira a gondolkodásod sem felnőttes még, sem az érdeklődési köröd, ezért tetszenek a fiatalabbak, ahogy nekem is. Ja és én idősebb vagyok nálad jó pár évvel:)
7/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért tetszenek...annyira cukik kinézetre is és viselkedésre is...az idősebbek meg már olyan "fonnyadtak"...xD
2011. ápr. 27. 23:57
8/25 anonim válasza:
Szerintem ez majd elfog múlni idővel:)Ilyen korban annyira nem gáz, de nem hinném h sok 16 évest találsz aki 19 évessel akarna járni.
9/25 A kérdező kommentje:
Hát pedig akadnak bőven...:D Meg inkább fiatalabbak vannak rámszálva mint az idősebbek... :)
2011. ápr. 28. 00:13
10/25 anonim válasza:
Beteges ha a kisfiúkra buksz. Azok még elég kislányos kinézetűek. Ha érted, hogy mire gondolok. Ha nem, akkor úgyis mindegy. Benned van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!