Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az hogy a fiatalabb pasik jönnek be?
Hát, hasonló cipőben járunk. Nekem is általában a fiatalabb srácok jönnek be, külsőre. Szeretem a kisfiús, babaarcú srácokat, ennyi. Nem hinném, hogy ez beteges vagy abnormális lenne. Van akiknek a pókhasúak jönnek be, van akiknek a kigyúrtak, nekünk ez. De egyébként engem se szoktak 17-nél többnek nézni, pedig nemsokára betöltöm a 21-et.
Csak akkor szoktak rádöbbenni a koromra, mikor hosszabban elbeszélnek velem. Így azt sem hinném, hogy annyira gyerekes lennék. Beszélgetés alapján néztek már 26-nak is.
Viszont tény, hogy egy 17-18 éves kölyök nem tudja megadni azt, amire egy huszonéves nő átlagban vágyik. Nekem legalábbis biztosan nem. Úgyhogy nálam nagy dilemma ez.
Ja, és azzal kapcsolatban, hogy nem sok tizenéves járna idősebb nővel... nagyon nagy tévedés. Nekem is elég sok fiatal udvarlóm van.
Ha neked elvárásaidba nem ütközik, hogy fiatalabb srácokkal járj, egészségedre, de azért maradj ésszerű keretek közt (vagyis 14 év felett ;)).
Szerintem kezdj el beszélgetni azokkal 16-17 évesekkel.Aztán amit az egyik csaj is írt,hogy a nagy dilemmája az hogy nem tudnak neki mit adni(és ezt te is megtapasztalod),akkor majd eldöntheted hogy mi a fontosabb a partneredben.Az hogy kisfiús,babaarcú legyen vagy az hogy felnőtt módjára gondolkodik,és férfi(nem fiú)
Ha meg idővel nem változik az ízlésed akkor sajnállak.19 évesen még elmegy,de majd ha 32 évesen is a 16-17 évesek jönnek be,na az nem lesz mindegy :D
A "fonnyadtat" meg külön köszönöm,a 20 feletti férfitársaim nevében is ;)
Nincs azzal semmi baj, hiszen a csajok is midig az tőlük idősebb pasikra másznak rá, de azt érdekes módon senki sem teszi szóvá.
Az viszont egyáltalán nem normális kijelentés 19 évesen, hogy undorodsz a 20 felettiektől. Miért, ha valaki betölti a 20-at az már alacsonyabb rendű ember, vagy?
Akkor meg is válaszoltad az első által feltett kérdést. Csak azért jönnek be, mert azt hiszed, hogy így képes vagy irányítani valaki. Lehet, hogy egy 20 felüli már nem hagyná, hogy manipuláld és érzelmileg zsarold.
Neked kutya való, nem pedig barát. Szerinted hosszútávon ezt elviselik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!