Normális, hogy most kezdenek vonzani a fiatalabb fiúk?
Figyelt kérdés
20 vagyok, és nagyon szokatlan, mivel idáig mindig az idősebb (max 30as) férfiak érdekeltek, az első barátom is 6 évvel idősebb volt nálam 4 évvel ezelőtt. Az érettebbeket kerestem....de végúlis azért van ez, mert talán belekóstoltam az éretteb férfiak hűtlen, csaló életébe és már nem is annyira vonzó a társaságuk.. Leröhögöm én is magam, de egy 2013as Justin Bieberbe belekóstolnék.. vagy azért van ez, mert kb fél éve nem voltam senkivel?2013. szept. 11. 23:42
2/17 anonim válasza:
Szerintem inkább az utolsó :)
De hidd el lesz itt számtalan jelentkező.
3/17 anonim válasza:
Zuhan a színvonal....majd meghalt...
Megköszöntem Neked kérdező...
4/17 anonim válasza:
18 évesként én meg pont a 19-22 éves lányokkal jövök ki a legjobban ilyen szempontból, de az tré lenne, ha emiatt rád írnék. Bár már én is 3 hónapja egyedül vagyok, de ha pesti vagy írhatsz :)
5/17 A kérdező kommentje:
Erdélyi vagyok, szóval Pest kissé messze van. Csak azt nem értem, hogy miért zuhanna a színvonal, ha fiatalabb (nem 25-30) egyének jönnének be? Nem feltétlenül jobb a több éven át érlelt bor, mint egy rosé. :)
2013. szept. 11. 23:54
6/17 anonim válasza:
két véglet vagy a harmincas pasasok vagy a gyerekek. gondolkodj már el ember.
7/17 anonim válasza:
Nagyon is
18/F...:D
Amúgy nem gáz,de ha tényleg Bieber,az fura.
8/17 anonim válasza:
írjál nekem te nagyon perverz pedo maci xD
18f xD
9/17 anonim válasza:
Énis erdélyi vagyok, és 17 éves :D
Beleférek még?:))
10/17 anonim válasza:
detto így vagyok én is!
de engem 24 éves korom körül kezdtek érdekelni a fiatalabbak.
ok:meguntam az idősebbek körmönfontságát, kihasználásait.
kis hamvas bőrű, feszes testű fiúkat megnézek!
26Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!