Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg lerázott?

Tényleg lerázott?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy fiúval. Mindketten szépnek tartjuk a másikat,nem történt semmi közöttünk,de tuti h megcsókoltam volna és ő is. (mondta)

pár napja beszélünk neten,mivel messze lakunk egymástól,nem várok el semmit,nem vagyok szerelmes,semmi ilyesmi,de a beszélgetésssünk vége nagyon úgy fest,mintha csak lerázott volna.

Azt írta,h fáradt(utazott csomót) és le kell pihennie úgyhogy kicsit lelép de ne értsek félre semmit,puszii. Most tényleg ilyen kislánynak néz és lepattintás volt?

2014. okt. 14. 07:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha sokat utazott lehet fáradt...
2014. okt. 14. 07:53
 2/9 anonim válasza:
valószínüleg leszarja a fejecskéd :D
2014. okt. 14. 07:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Külföldön volt,egész éjszaka utazott és nem pihent. De nem is az aggaszt ,hogy most lelépett,de nem tudom mit kéne félreértsek ezen?!
2014. okt. 14. 08:20
 4/9 anonim válasza:

pont azt,amit már félre is értettél xD

Nem akarta,hogy azt hidd,hogy leráz téged, ezért mondta, ne értsd félre csak pihenni megy.

Úristen,én is lányból vagyok,de azért ez a túlgondolás azért már sok :D Nyugi...

2014. okt. 14. 09:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen,ezért vagyunk különbözőek mind. Nem túl gondoltam,ha lerázott,akkor lerázott. Nem várok tőle el semmit,mint írtam,csak kérdőjeles volt,hogy mire gondolt,amikor azt irta,hogy ne értsem félre..kiváncsi voltam nektek mi a véleményetek. :-)
2014. okt. 14. 11:30
 6/9 anonim válasza:
Azért majd írd meg,mi lett:)
2014. okt. 14. 12:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem beszéltünk azóta,szerintem lerázás volt vagy csak ''véletlen egybeesés'',igazándiból nem is zavar vagy valami csak szánalmasnak tartom az ilyen gyáva megnyilvánulásokat.
2014. okt. 15. 17:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Azóta nem keresett?

Te kerested?

2014. okt. 15. 18:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Tegnap beszeltunk 4 mondatot,azota nem volt elerheto. Nem kerestem en.
2014. okt. 16. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!