Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meggondolta magát és valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meggondolta magát és valóban lerázott?

Figyelt kérdés
Egy srác megkérdezte kétszer is, hogy lenne-e kedvem vele találkozni, aminek nagyon örültem. Természetesen igent mondtam. A hétvégén távolból láttuk egymást, de nem jött oda hozzám. Este megkérdeztem, hogy találkozunk-e, de azt mondta nagyon fáradt, nem alkalmas. Én erre kijelentettem, köszönöm, hogy ilyen módon csak úgy leráz. Azt felelte, rosszul gondolom és nem annak szánta. Azóta nem keresett, pedig minden nap beszéltünk azelőtt.
2014. szept. 15. 21:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, elijesztetted a hisztiddel.
2014. szept. 15. 21:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele, lesz sokkal jobb srac aki fog kizdeni erted es nem adja fel:)

Nekem is hasonlo volt...es kiderult h nem is jonne ossze velem,de akk nem tudom miert hivott el randizni?

2014. szept. 15. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!