Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban megváltozik a nők viselkedése a házasság után?
Több ismerőstől is hallottam, hogy miután megnősült a felesége sokat változott rossz irányba.Sokkal jobban megnyilvánította nem tetszését és jobban beleszólt mindenbe.
Miért változnak meg a nők házasság után?
A férfiak is megváltoznak? Kérlek osszátok meg a ti tapasztalataitokat!
Igen megváltoznak, mert beköszönt a viszonylagos biztonság korszaka. És vége a jegyben járós időnek, mikor még produkálnia kellett a másiknak, hogy a tetszését kivívja.
Ennek a mértéke páronként változó, de szinte mindig megfigyelhető.
Van egy érdekes ének:
"Rég megmondtam, veszedelmes a lány, reszketni kell tőle,
Ha oly szelíd, mint a kezes bárány, tigris lesz belőle.
Isten tudja csak annak az okát,
Ha asszony lesz, kimutatja fogát,
Nem házasodom meg."
Tapasztalt szerző írta... :)
bizony hogy megváltoznak
erre számits
ezért van a sok válás is soxor csak a gyerek után változnak meg néha meg az anyós uszitja őket
Vmi kell h legyen a dologban mkét fél részéről, mert nekem ismeretségi körömben több pár is volt úgy, h pl 10 évig jól megvoltak, együtt éltek, nem is családi nyomásra keltek egybe, és mégis 2-3 éven belül el is váltak. Én több embert is megkérdeztem már erről h ez miért lehet hiszen ilyen esetben elvileg tényleg csak a státusz és egy papír változik (most a mögöttes eszméket nem venném ide), és vmiért mégis megváltoznak az emberek.
Különböző teóriákkal találkoztam az évek folyamán, de remélem azért h nem minden esetben törvényszerű ez.
Nevezzetek maradinak,de én hiszek a házasság eszméjében.
Szerintem azoknál van ez a "megváltozás", akiknél a kapcsolat alakoskodás volt. Tehát tették a szépet a másiknak amíg jártak, együtt éltek, nehogy végül megint szinglik maradjanak, aztán a házasság után kimutatják azt az énjüket ami mindig is ott volt, csak nem mutatták meg...(azt hiszik hogy a házasság már mindenre feljogosítja őket mert jaj, úgyse válik el a másik)
Akiknél őszinte a kapcsolat, és az igazi arcukat mutatják egymásnak, azoknál a házasság után sem lesz semmiféle megváltozás. Nálunk sem volt semmi probléma, mert mindig az igazi énünknek mutattuk egymásnak. Ezt hívják őszinte, igazi kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!