Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit változhat egy ember?
Ez egy energiavámpír, alias pióca.Érzés nincs benne, de férjhez akar menni bármi áron. Én annyit javaslok neked,hogy jól gondold végig: képes vagy egy ilyen ember mellett 50 évet lehúzni még? Ha a válaszod nem, akkor a legjobbat teszed, ha elköszönsz, ha igen, akkor minden jót kívánok, de szerintem még +2 évetek sem lesz, annyira üres ez a kapcsolat.
Te döntöd el, hogy mi vár rád a jövőben.
Szerintem egy eselyt mindenki megerdemel ! Lehet hogy eddig egomanias volt es csak azt akarta hogy vele legyel de szerintem az ember meg tud valtozni ( elo pelda :sajat magam -en is hatalmas valtozason mentem tul ) ! Es konyorgok mi avval a baj ha akkar gyereket ??? szerinted az helyen valo hogy 35 evesen legyen gyereketek ???? (majdnem olyan ven leszel mikor lesz gyermeked hogy egyenesen a tatajanak fog tekinteni ) es szerintem az egyik legnagyobb karierR A GYERMEK ,mert az ha nincs akkor mi ertelme van annak hogy dolgozol ????
Te dontesed azt csinalsz amit akarsz de azert vedd fontolora ezt a dolgot mert lehet hogy meg tudd valtozni es akkor megeri vele maradnod DE HA ugy fog viselkedni mint ahogy eddig akkor tenleg csak a nyakadba akarja akasztani magat !!!
Egyetértek az előttem szólókkal:
-energia vámpír
-nem támogat, milyen társ az ilyen?
-érzelmi zsarolás..
=> Pánik roham jött rá, azért húz vissza..
Két hét alatt nem változik meg az ember!
Nem tett rosszat, azzal hogy szakított. Hanem, ahogy mindezidáig hozzáállt a kapcsolatához!
avagy
Úgy is fogalmazhatnánk: Jó döntés volt a szakítás.
Nem ilyen kapcsolatra vágyott sem Ő, sem Te. Felmérte a kapcsolat állását és kimerte mondani a szakítást.
Rossz oldala mellett, egy Nagy Pluszt is érdemel a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!