Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más hatására változhat egy ember?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más hatására változhat egy ember?

Figyelt kérdés
Volt barátom iszonyatosan megváltozott.. Egyetem, új barátok na meg az új barátnő. Nyáron mikor együtt voltunk akkor minden olyan jó volt. Szinte mesébe illő. Egy kezes bárány volt és soha nem bántott volna meg. Aztán mikor szakítottunk februárban és 2 hónappal később mondtam neki, hogy még midnig szeretem akkor meg leosztott..:S nagyon rosszul esett és szerinte én változtam. Aztén bnőm mondta, hogy ment az utcán és nem köszönt neki, mert egy nagyobb társasággal volt. Pedig még rá is nézett bnőmre. Lehetséges, hogy valaki mások hatására így megváltozzon? Lehet az új bartnő és az új haverok ilyen nagy hatással voltak rá? 17/L
2010. jún. 5. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Az ember folyamatosan változik. Az új környezet is változtathat rajta. Lehet, hogy csak a szakítás viselte meg és már nem úgy tekint rád, mint azelőtt. Az is lehet, hogy tényleg te változtál és máshogy nézed a dolgokat.
2010. jún. 5. 21:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehet. De Ő szakított velem.:S És engem is megviselt eléggé. Tudom, hogy az életben minden és mindenki változik, de szerintem nem kell olyannal taplónak lenni, aki nem is ártott neki.
2010. jún. 5. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem mindenki tartja a kapcsolatot az exével és az exe barátaival.
2010. jún. 5. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Van aki a comot és a batot szereti...
2010. jún. 6. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!