Szerintetek lerázott a lány?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lány aki már rég óta tetszik. Az utóbbi időkben elkezdtem beszélgetni vele, minden egész jól ment.. :D. Aztán ma ráírtam és ennyi volt az üzenetváltás: szia..
szia
milyen napod volt?
jó a mamáméknál vagyok péten
mot megyek, szia! (Ezután látom, hogy még online) Elhívtam egy találkozóra valamelyik nap elvileg a jövőhéten rá ér. Remélem élőbe azért jobban fog menni
2013. máj. 19. 19:59
1/6 anonim válasza:
(ez tiszta Reni+Cortez-es volt:D :D)
2/6 anonim válasza:
én is szoktam bejelentkezve maradni,ez nem jelent semmit.
ha a találkozót lemondja,akkor rázott le
3/6 anonim válasza:
Had játsszon a napsütésben amíg van rá lehetősége. Majd este szundikálás előtt beszélgettek egy jót.
4/6 anonim válasza:
Szerintem mindenkinél van, hogy beüt a mennykő és ezért nem ér rá visszaírni. Ha elmegy a találkozóra, akkor valóban nincs semmi gáz! :)
5/6 anonim válasza:
hat azert ha egy csaj latvanyosan lerazza a masikat, ott nem nagyon van barmi erzelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!