Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most féltékeny, vagy mi? Kiszemeltem gyakorlatilag lerázott, majd arról érdeklődik, hogy a lánybarátomnak van-e pasija.
Szóval bővebben: van egy csaj, egy suliba járunk, belezúgtam. Tök jó viszonyba lettünk, elhívtam persze randira. Ekkor jött a kertelés, hogy bizonytalan meg nem akar hülyét csinálni belőlem. Gondoltam ok, akkor végül is 99%, hogy bukta a csaj. 1% hogy őszinte volt és tényleg nem tudja mit érez. Na mindegy.
Szóval a jó viszony megmaradt, sokat dumálunk meg minden. Egyik beszélgetés alkalmával szóba került az egyik lánybarátom, akivel tényleg jóba vagyok, tök jól működik köztünk a fiú-lány barátság. Kérdezte, hogy van-e pasija, és arra célozgatott, hogy mi (én meg a lánybarátom) biztos kavarunk/kavartunk - holott tudja hogy ő tetszik.
Most féltékeny a lánybarátomra, vagy mi?? Miután kvázi lerázott, miért érdekli mi van vagy volt köztem és a lánybarátom közt? Előtte meg az exemnél érdeklődött felőlem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!