Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy foglalt lány egy másik sráccal találkozik kettesben, az gyakorlatilag olyan, mintha randiznának, nem?
Ismerek egy ilyen lányt, aki folyton eljárkál mindenfelé egy sráccal, mondván, hogy haverok. Dehát akár azok, akár többet is akarnak egymástól, ez akkor is annyira furcsa nekem.
Mit gondoltok erről? Bármilyen nézőpontból.
Kíváncsi vagyok, hogy csak nálam nem férne-e ez bele...
Csak az a lány foglalt,akin fekszenek!
Van még kérdésed?
Egész életemben a fiúkkal jöttem ki jobban, mindig velük haverkodtam (nem, sose lettem r.banc, kizárólag haverság/barátság volt) és most is van sok fiú haverom, meg 1 közeli barátom, akivel együtt kevertük a pisikását, és megmaradtunk jó barátoknak, mindig tudtuk a határt, soha nem akartunk egymástól többet (ő is elmondta nekem, ha épp bejött neki egy csaj, én is neki mondtam csak el, hogy bejön egy srác, aki nem sokkal később a barátom lett)
A barátom tud róla, és megbízik bennem, szóval semmi gondja vele, hogy néha találkozunk, meg sokat beszélünk. Az meg, hogy a társadalom többi tagja mit hisz, hidegen hagy :D
18/L
véleményem szerint nem olyan mintha randiznának, de jobb az elővigyázatosság...ha valaki kapcsolatban van akkor ne legyen más fiúval/lánnyal kettesben. Legalábbis nekem sem tetszene ha a barátom más lányokkal találkozna...remélem segítettem :)
17L
# 9!
Ha te lennél a párom és ezt mondanád, már nem is barátnőm lennél, hanem az exem. Mert jobb az elővigyázatosság. Ha valaki már ezen féltékenykedni kezd, akkor milyen házisárkány lesz belőle később!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!