Fiúk! Körülbelül eddig hányszor vágott lány pofon titeket? Ebből mennyi volt, ami kellemesen jóleső érzéssel töltött el titeket, és mennyi fájt?
Egyszer sem! Nem ajállom neki! Én sem teszem, nem vagyok híve a nemek közötti erőszaknak! Szex közben sem!
F.
Egyetlen egyszer, az ex barátnőm.
Akkor még együtt voltunk, a pofon ok nélkül volt ő dühös volt valamiért és ugye neki van egy pszichés betegsége, gyakran vannak düh rohamai olyanok amikről nem is vesz tudomást.
Egyik nap ment haza a suliból totál ideges volt, nem volt tervezve a találkozó de véletlen összefutottunk az egyik utcában és akkor kérdeztem hogy mi baja, akkor lerázott ok nélkül én meg mentem utána és mondtam hogy várj mi a baj, óvatosan meg akartam fogni a kezét, erre jó nagy csattanó pofont levágott nekem.
Na akkor én majdnem vissza adtam neki, csak én nem bántok nőket és ott hagytam a francba.
Később az anyja hívott fel és elmesélte hogy a barátnőmnek van ez a betegsége stb.. stb... mert arra nem emlékezett hogy megpofozott csak arra hogy leordította a fejem és ő nem mert hívni mert tudta hogy nem veszem fel.
Akkor mindent megbeszéltünk.
A szakítás oka egyáltalán nem ez volt, más okból szakítottunk, pontosabban ő dobott engem.
Régen középsuli másodikban az osztálytársnőm vágott marha erősen 1x oda a zsibongóban. A fülem zúgott utána órák hosszat.
Irtó büdös volt a parfümje, ezt többen szóvá is tették neki.
Nem tudom a sok srác közül miért pont engem nézett ki.
De ritka bunkó nőci volt. Mai napig lenézem meg nem veszem emberszámba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!