15kgot fogytam es azota erdeklodik utanam az a pasi aki elitte"lerazott"holgyek jogy reagalnatok erre?
Érdekes módon én se kellettem a lanyoknak amíg izomtalan és dagi voltam. Kisportolt testtel olyanoknak tetszem akik észre sem vettek.
Ezen megsértődni képmutatas.
Neked a kövér,csapott pasik az eseteid?
igen, amúgy ilyenkor nem kell feltétlen besértődni. Ne állj máris negatívan az ujjhoz.
Ezt inkább pozitív változásként fogd fel, természetesen nem muszáj össze jönnöd vele.
Egyik barátnőm is így járt még valamikor ezer éve 14 évesen. Ő összejött a fiúval, volt pár jó hónapjuk és szakítottak. Hozzátenném, hogy nem amiatt, mert a lányt zavarta, hogy csak azután tetszett a fiúnak, miután lefogyott. Ja és a fiú is kövér volt.
Én amúgy először meglepődnék, majd kiakadnék. Továbbiakban nem tudom, hogy mit tennék. Attól is függ, hogy milyen durván utasított vissza, mennyire akarnám őt, milyen a személyisége, milyen velem, mennyire kitartó stb. Szóval lehet, hogy adnék neki egy esélyt, de mint írtam, ez sok mindentől függ.
Az eddigi válaszolók többsége képmutató vagy csak hülye?
NEKTEK NEM SZÁMÍT A KINÉZET? Összejönnétek a lábnélküli dagadt hajléktalannal, ha vonzó a személyisége? Nem.
Miért ne lenne természetes hogy valakihez vonzódnak az emberek, amikor vonzó kinézete van és nem vonzódnak hozzá, amikor nincs vonzó kinézete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!