Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ti mit reagálnátok...

Lányok, ti mit reagálnátok arra, ha egy pasi nyavajgással kezdené az ismerkedést?

Figyelt kérdés
Pl. már korábban is beszéltetek, akkor lázzal, fejfájással, meg minden nyavalyával jött, és csak erről tudott beszélni. utána eltűnt egy időre, felbukkant, és azzal kezdi, hogy már megint a halálán van, mert megfázott a 15 fokban. És nem emlékszik arra, mit beszéltünk erről nem is olyan régen...
2013. okt. 18. 13:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Buzeráns, nem foglalkoznék vele többet.
2013. okt. 18. 13:11
 2/15 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, a lányok azt reagálják a nyavalygásra, hogy lelépnek és nem keresnek többet. Sem betegségbeli sem szerelmi sem anyagi helyzetű, sem semmilyen nyavalygást nem szeretnek.

Majd, ha felesége lesz akkor neki már nyavalyoghat.

2013. okt. 18. 13:16
 3/15 anonim ***** válasza:
Nem keresném többet a társaságát.
2013. okt. 18. 13:19
 4/15 anonim ***** válasza:
Önsajnáltató kis majom. Nekem nem kéne.
2013. okt. 18. 13:21
 5/15 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar a nyavajgás, ha nem ennyiből áll az élete. Megfázni bárki megfázhat. De ha ez a legnagyobb izgalom az életében, akkor mi végre ismerkednék vele?
2013. okt. 18. 13:21
 6/15 anonim ***** válasza:
Intelligens ember ilyenkor megereszt egy telefont, hogy szia ne haragudj beteg vagyok, találkozzunk kicsit később. :) Nem kell a nyafi.
2013. okt. 18. 13:29
 7/15 anonim ***** válasza:
Úgy, ahogy a múltkor is tettem egy hasonló esettel: a beszélgetés első 5 percében már ott tartott, hogy hát ő depressziós meg elég szar az élete stb. Mondom, jól van, lehet hogy csak pillanatnyi zavar. De mivel néhány órával később is újra meg újra erről kezdett beszélni, ezért megvártam amíg kimegy pár percre és ott hagytam a p...ba szó nélkül.
2013. okt. 18. 13:30
 8/15 A kérdező kommentje:
nincs meg a tel.száma, ismerkedünk!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. okt. 18. 13:30
 9/15 anonim ***** válasza:

" Úgy, ahogy a múltkor is tettem egy hasonló esettel: a beszélgetés első 5 percében már ott tartott, hogy hát ő depressziós meg elég szar az élete stb. Mondom, jól van, lehet hogy csak pillanatnyi zavar. De mivel néhány órával később is újra meg újra erről kezdett beszélni, ezért megvártam amíg kimegy pár percre és ott hagytam a p...ba szó nélkül.

"

Ez azért bunkóság volt. Tekintve, hogy empátiád nulla, szerintem jóval depressziósabb vagy mint a pasi.

2013. okt. 18. 13:31
 10/15 anonim ***** válasza:
leráznám, hogy jobbulást. De mit lehet ennyit beszélni egy nátháról? :D Hipochonder?
2013. okt. 18. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!