Lányok, ti mit reagálnátok arra, ha egy pasi nyavajgással kezdené az ismerkedést?
Figyelt kérdés
Pl. már korábban is beszéltetek, akkor lázzal, fejfájással, meg minden nyavalyával jött, és csak erről tudott beszélni. utána eltűnt egy időre, felbukkant, és azzal kezdi, hogy már megint a halálán van, mert megfázott a 15 fokban. És nem emlékszik arra, mit beszéltünk erről nem is olyan régen...2013. okt. 18. 13:09
11/15 A kérdező kommentje:
én pl. személy szerint pont kerülöm az ilyen depis embereket, mert átveszem a lehangoltságukat, stb... a válaszadó helyesen tette hogy otthagyta. ha valaki, depressziós, forduljon szakemberhez, és ne a többi embert húzza le maga után. ez pl. olyan ha jókedvű emberrel vagy, neked is jobb a kedved, ha ideges emberrel találkozol, te is az leszel, ha nyugodttal, akkor megnyugszol. szóval itt nem az empátiáról van szó.
2013. okt. 18. 13:46
12/15 anonim válasza:
"ha valaki, depressziós, forduljon szakemberhez, és ne a többi embert húzza le maga után"
És akkor csodálkozol, hogy depressziós. Nem sokat tudsz a depresszióról hallod-e.
13/15 anonim válasza:
Igen, tudom hogy bunkóság volt. De nekem is voltak ilyen problémáim és pont ezért már kerülöm az ilyen embereket, mert ahogy a kérdező is írta csak lehúznak. Sajnos én nem vagyok olyan aki jól tudja az emberek lelkét pátyolgatni és nem is érzem feladatomnak, hogy mások lelki bajain segítsek.
14/15 anonim válasza:
"nem is érzem feladatomnak, hogy mások lelki bajain segítsek."
Akkor fordulj szakemberhez. Ez egy komoly depresszív ttünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!