Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Rám se néz, pedig annyira...

Rám se néz, pedig annyira igyekszem! Tapasztalat?

Figyelt kérdés

Van valaki az évfolyamomon, aki nekem nagyon tetszik, és sokszor beszélgetünk is, és néha még flörtöl is, de ott van még egy halom másik lány is, akikket az az érzésem, hogy sokkal jobban szeret. Tudom, most ilyenkor olyanok szoktak jönni, hogy: "Ne is foglalkozz vele, te jobbat érdemelsz, felejtsd el, de mintha ez olyan könnyű lenne !

Mit csináljak, hogy "leessen" róla a szemem ???

Help me !!!!

2013. okt. 16. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Keress mást.Nem érdekled őt :/
2013. okt. 16. 19:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom, de nem tudok nem rá gondolni ! Senkisem ismeri azt az érzést, amikor tudod, hogy nem érdekled, de ő téged nagyon érdekel, és nem tudsz róla lemondani ???
2013. okt. 16. 19:55
 3/7 azminekneked válasza:
hello srác vagyok... érdekes lessz hogy milyen tanácsot fogok adni... de nem 1 csajnak segítettem már nem ismerlek de megpróbálom...előszőr is tudom hogy sokan ellene vagytok de face en kéne egy kicsit beszélgetni hogy jobban megismerjétek egymást és amikor már télleg eljuttok odáig hogy a ciki már nem ciki az a legjobb... onantól esetleg küldhetsz neki fehérneműs képet stb.... tudom hogy ez nem általgosnak fogod gondolni mondom ezt értelmes kifelyezéssel mert letilt a moderátor :DD meg minden de ha szereted ezt megteszed...
2013. okt. 16. 20:00
 4/7 anonim ***** válasza:

De én ismerem az érzést. Azért nem tudsz lemondani róla mert legbelül abban reménykedsz hátha mégis te kellesz neki. És addig amíg ott van az a reménysigár addig abba kapaszkodsz...

Tanácsot nem tudok adni, bár tudnék :(

2013. okt. 16. 20:02
 5/7 A kérdező kommentje:

hát nem tom, sztem nem fok magamról fehérneműs képeket küldözgetni. :)

És tudod mi a legjobb, hogy a srác egy bálon smárolt egy másik csajjal az orrom előtt !!!!! Nem felhúzni akart vagy mi csak megtörtént ... miért nem velem ? :(

2013. okt. 16. 20:13
 6/7 anonim válasza:

Szia!Nem tudom mennyi idős lehetsz,de ugyanebbe a helyzetbe vagyok én is,13 évesen:

Az egyik osztálytársam baromira tetszik (látom rajta,ha nagyobb lesz,még helyesebb lesz,ez is motivál úgymond..),valamint nem is egy alkalommal volt már olyan,hogy "majdnem" összejöttünk,de aztán mindig más-más lányokkal próbált féltékennyé tenni.Pl:hagyta,hogy az a lány -akit én finoman szólva nem csípek -,megölelje és hozzábújjon,meg egy harmadik lánnyal -szintén előttem- kezdett el kacérkodni.Azóta ez már váltakozik.Hol én vagyok a soros,hol nem.DE amikor meg egy pasi van a láthatáron,rögtön látom rajta,hogy szikrát szór a szeme idegességében.

Ha te is ilyen helyzetben vagy,szerintem Hagyd A Jó Fenébe! ; )

(Én is próbálok róla leszakadni végleg)

2013. okt. 17. 19:38
 7/7 azminekneked válasza:
utolsó válaszolo nem tudnánk beszélni privibe??
2013. okt. 19. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!