Hogyan lehet kideríteni Valakiről, hogy meleg e, vagy sem?
Miből látszik? Mik a jelei?
Olyat,hogy kérdezzem meg Tőle,illetve hasonlókat,kérlek ne írjatok!
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat! :)
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
Ami azt illeti bevállalós vagyok,de valami azt súgja,hogy nem éppen kívánatos dolgot szeretnél írni,azért kérdezted. :P
Akkor elhívod randira, majd ha igent mond akkor az esély már 50%. Aztán randin már közeledhetsz hozzá csókold meg, vidd rá egy csókra. Bújj oda hozzá cirógasd és ha nincs ellenére és ő is intenzíven visszacsókol meg átölel meg hgasonlók akkor egyértelmű.
De persze ettől még lehet h biszex.
Mindenkinek szíve joga, hogy a szexualitását magánügyként kezelje, és kimondottan illetlen dolog másnak a magánügyeiben vájkálni. És hidd el, ha nem akarja, hogy megtudd, nem fogod soha megtudni.
Szívesen :)
Erre naggyából tudom a választ,hasonlitsd össze gűrűs és a mutató ujját,amennyiben egyforma hosszúak,akkor meleg.
Ez e tesztoszteron termelés a nők iránt van.
Tehát ha az egyik ujjad hoszabb akkor hetero vagy.
Remélem segitettem!Itt egy link is http://www.youtube.com/watch?v=gA_24zLyKdI&list=TLUFXu0_Sutg..
Utolsó!
Külön köszönet,meglesem majd az ujjait! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!