Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy srác, de nem tudom sehogyse kideríteni, hogy
meleg-e (17f)?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác,aki az osztálytársammal járt,és a csaj azért szakított vele,mert nem akart tőle semmi komolyat..szóval smár volt..de sose mentek tovább.pedig 4hónapig együtt voltak.A fiú elvileg nagyon kedves,szerenádolt neki..de szinte alig smároltak.vagy mindig elfelejtette megfogni a kezét. Aztán a srácnak,most van egy fiatalabb bnője,akivel kézenfogva mennek.de viszont legutóbb együtt voltam házibuliba velük vagy ..és EGY csók sem csattant el..sőt végig alig voltak egymással...Jó ez még a kisebbik része.De mikor szemébe néztem,mindig olyan aranyosan nézett rám :D mintha már szemezés lett volna..de alig ismerem,és ugye legjobb bnőm volt pasija,így annyira jóba sem vagyunk. Amúgy a gyerek még a haját is vasalja,telivan vipen képekkel,köszikéket ír,meg olyan érzékeny tipus.De viszont élőben meg mintha játszaná a nagy heterot.Mert lehet az is...
Szóval nem könnyű a dolog,de az biztos,hogy mikor együtt vagyunk mindig érzek valamit a levegőben... :D
Büszke lehetsz magadra:D Lődd fejbe magad én azt tanácsolom!:)
2009. szept. 6. 21:30
2/15 anonim válasza:
Ha a legjobb barátnőd tud a Te szexuális orientációdról, akkor esetleg megkérdezheted Őt erről. Valamennyire csak ismerte a srácot, hogy valóban hetero, vagy csak álcázásra mutatja magát heteronak.
2009. szept. 6. 21:32
3/15 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak csak ennyit,nem én kértem ezt a sz-ar életet..és ha csak tudsz,egy pillanatra godolj bele,de LÉGYSZI télleg gondolj bele,hogy most ha felnőnél,egyszer csak azzal szembesülnél,hogy hoppá bakker valami nem stimm.Ja jó..igazad van fejbe lövöm magam,szülők depresszióba esnek tesóm ugyszint,rokonok gyászolnak,osztálytársak ugyszint. Azonkvívl karitatív programokba is résztveszek,lehet nem úgy mint te,akinek otthonról kinya...nem mondom mit csinálnak a seggével..és könnyen beírja ezeket. Igen tudom,nem normális ami vagyok,DE ÉN KÉRTEM?? Ez olyan mintha rákos lennél,és azt írja valaki lődd fejbe magad,hogy ne szenvedj.. Nem tudom úgyse megmagyarázni.ezt kaptak.marha jó..nagyon örülök én is neki..de mégse riszálom magam az andrássy úton..amúgy meg jobbikos vagyok :)
2009. szept. 6. 21:39
4/15 anonim válasza:
Én biszex vagyok, és én is voltam igy.. Szerintem meg nem meleg esetlegesen biszex, de még akkor is a lányokat részesiti előnyben..Próbálj vele több szemkontaktust teremteni és előbb utóbb minden kiderül.. Jah és igen a melegek megérzik, ha a másik ember vonzódik a fiukhoz is. Például én teljesen férfias tipus vagyok, folyamatosan csajokakl lógok és ugyis minden meleg kiszúr ha meglát rólam például egy képet. :)
2009. szept. 6. 21:40
5/15 anonim válasza:
21:40 es vagyok. Ne törődj az ien bunkó válaszolókkal mind az első.. Az ienek nem képesek belegondolni, hogy az ő gyerekük is lehet majd meleg és ugyanigy fogják majd talán cikizni.. :)
2009. szept. 6. 21:43
6/15 anonim válasza:
vagy homár, vagy csak lúzer. szerintem egyik se kell neked.
2009. szept. 6. 21:45
7/15 anonim válasza:
Viccesek vagytok:D Én ennyire nem lennék büszke rá,hogy meleg vagyok.Egyébként már annyira unalmas,hogy hirtelen mindenki bu.zi lett.
HooliganGirl88
első voltam:......
2009. szept. 6. 21:58
8/15 anonim válasza:
Túl sok a yaoi:)
2009. szept. 6. 22:26
9/15 A kérdező kommentje:
4éve tudom..és nem vagyok büszkre arra hogy meleg vagyok.de ha már így kell élnem,abnormálisan..akkor próbálom bolgoddá tenni az életem.Szerintem ennyit midenki megkaphat.
2009. szept. 6. 22:31
10/15 anonim válasza:
Nem kell szegyellned egyaltalan, de sajnos mindig is lesz olyan akinek ez nem tetszik!
Talan probalj vele beszelgetni, es akkor konnyebben ki birod deriteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!