Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom kideríteni hogy meleg-e?
Nálam is ez van, de nem lehet eldönteni a srácnál.:O
Elég érdekes, de se a nőket, se a pasikat nem nézi.:O
Ha külső jelei nincsenek, pl. a beszédmodora nem, kinézete nem, akkor nem árt megfigyelni, vagy valahogy megtudni, milyen zenét hallgat, mennyire érzelgős, mi a véleménye a csajokról stb..
Konkrét példának tudom emliteni egyik ismerősömet, kinézetre totál heteró, de kiderült,h mégsem. Gyanús volt, mikor Celine Diont, Queent, Abbat, Noxot jelölte meg kedvenc zenéjeként. Akkor folytatta a virágmániájával, mimóza viselkedésével, tehát olyan beszólásokon sértődött meg, amelyen csak csajok szoktak. Furcsamód nagyon nyálas, túl romantikus, nőkkel kimért, flörtöl, de mégis hűvös, távolságtartó, nők körében zavarban van, állandóan pirizgál valamit, ami a keze ügyébe kerül, pl. kulcscsomó...Gyanús volt még, h több meztelen férfi szoborról tett ki képet egy közösségi oldalra, mint nőiről, pedig jártam ott én is ahol ő, és több volt a szép női, gondolom, ha heteró akkor azt figyeli meg. Tehát nagyon kell figyelni, én rá is kérdeztem, h talán nem meleg, de megsértődött és heterónak állitotta be magát, közben nem az. Pl. provokáltam, h megtudjam, de semmi. Más pasi ilyesmire már lépett volna, ha a csajokat szereti.
A meleg pasija árulta el. Végül nem volt más hátra bevallotta.
Ez az ürge olyan poziciót tölt be, ahol nem jó ha kiderül ilyesmi, ezért tette a heterót. De a pasija féltékeny volt és elárulta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!