Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom kideríteni hogy meleg-e?
Attól, hogy lányokat figyel simán lehet még bi is..... Amúgy meg vannak ritka esetek, akikről akkor se hinnéd el, ha papírja lenne róla XD
Én a helyedben (már ha jóban vagytok) elkezdenék viccelődni meg szórakozni ilyen meleg dolgokkal.... akkor előfordulhat, hogy kiugrik a nyúl a bokorból....
18:57-es vagyok.
Én konkrétan elmondtam neki, hogy tetszik, na most az, hogy én nem jövök be neki, még elfogadható lett volna, mert hát persze lehet, hogy nem vagyok az este, meg hasonlók, de olyan ideges lett, hogy én még így zavarba pasit nem láttam, pedig már nem fiatal srác, aki ne tudna lereagálni egy ilyen szituációt.
Sosem beszélt nőkről, sőt, ha a társaságban egy nő alakja volt a téma, őt konkrétan nem is érdekelte a dolog, meg aztán, mindenki tudta, hogy nincs barátnője, nekem a második próbálkozásomnál azt mondta, neki alakul egy kapcsolata, de több hónap után sem volt semmi, szerintem ez kamu volt, 99%-ra biztos vagyok benne. Meg olyan fura volt, hogy többen nyomultak rám a társaságban, de őt abszolút nem érdekeltem, utána gondolkoztam el rajta, hogy bár lehet, hogy egy iszonyat jóképű pasi, mégis melegecske. Közösségi oldalon semmiféle kapcsolat nem látható, a képeken is férfiak térsaságában van, persze én gondoltam, hogy a haverjai, de már egyre inkább úgy érzem, hogy homi, pedig kár érte, túl rendes ember, meg tényleg iszonyta jól néz ki, nem kicsit cseszné el az életét.:(
Inkább lenne egy rendes, normális barátnője, aki szereti és akit szeret, még ha nem is én vagyok az, minthogy meleg legyen.:(
Utsó: Miért ha meleg akkor már nem normális?
Én meg azt mondom, ha már tényleg olyan iszonyú jóképű, hogy inkább látom egy pasival, mint nővel.
Hova jársz egyetemre? :)
Egyébként, finoman figyeld meg. Tényleg nem feltétlenül a mozdulatokról, hajviseletről és öltözködésről, hanghordozásról derül ki - legfeljebb egy nagyon hajtűdobáló srácnál, de azt ugye egyből kiszúrnád. Ez inkább afféle beleérzés, kisugárzás-mérés. :)
Figyú, figyeld meg, mit szól egy-egy heteró helyzethez, példához, hogy néz egy csókolózó fiú-lány párra - vagy ha az előadó ilyen témáról beszél (előadás ez, vagy szeminárium? nem mindegy... :)) Figyeld meg, hogy viselkedik társaságban - lányok és fiúk között, lesd ki a testbeszédét (távolság, picit hová fordul inkább, összefont karok, vagy nyitott, stb.)
Esetleg légy bátor, és hívd el sörözni, haverkodni. Mondván, végre egy értelmes fiú, stb. Egyáltalán nem átlátszó duma, ha simán haverkodnál, így közeledsz hozzá: ~ itt ez a sok nyafka idióta srác, végre valaki tökös, jó lenne haverkodni ~.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!