Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy srác, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy srác, de nem tudom sehogyse kideríteni, hogy meleg-e (17f)?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác,aki az osztálytársammal járt,és a csaj azért szakított vele,mert nem akart tőle semmi komolyat..szóval smár volt..de sose mentek tovább.pedig 4hónapig együtt voltak.A fiú elvileg nagyon kedves,szerenádolt neki..de szinte alig smároltak.vagy mindig elfelejtette megfogni a kezét. Aztán a srácnak,most van egy fiatalabb bnője,akivel kézenfogva mennek.de viszont legutóbb együtt voltam házibuliba velük vagy ..és EGY csók sem csattant el..sőt végig alig voltak egymással...Jó ez még a kisebbik része.De mikor szemébe néztem,mindig olyan aranyosan nézett rám :D mintha már szemezés lett volna..de alig ismerem,és ugye legjobb bnőm volt pasija,így annyira jóba sem vagyunk. Amúgy a gyerek még a haját is vasalja,telivan vipen képekkel,köszikéket ír,meg olyan érzékeny tipus.De viszont élőben meg mintha játszaná a nagy heterot.Mert lehet az is...

Szóval nem könnyű a dolog,de az biztos,hogy mikor együtt vagyunk mindig érzek valamit a levegőben... :D

17/F

2009. szept. 6. 21:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Figy idézlek: " a legjobb barátnőm volt pasija" na ennyi a kérdésre a válaszom:D
2009. szept. 7. 08:22
 12/15 anonim válasza:

1 szerintem a srác komoly válaszokat akar

2 szerintem amikor elmész mellette néha érj hozzá vagy akár beszéd közben vagy hozd fel a melegeket beszélgetés közben a többi majd kiderül :D

2012. aug. 30. 00:12
 13/15 anonim ***** válasza:

És íme, előkerült egy két éves kérdés. :)

Na és kérdező, mostanra mi a szitu?

Kiderült, hogy meleg-e?

2012. aug. 31. 17:48
 14/15 A kérdező kommentje:

Valahogy visszakerültem a kérdéshez.

Jót nevettem, eltelt azóta pár év. 20 éves vagyok. Nem, nem meleg a srác.

Amúgy elég gyerekes kérdés volt, tipikus tinédzserkori fellángolás. Sokat komolyodtam azóta, már van komoly kapcsolatom egy idősebb, megbízható sráccal. Teljesen más értékrendel mint régen volt. Egyetem, munka és hasonló távlati célokkal. Jó, hogy kinőttem ezt a kort. :)

2013. ápr. 25. 10:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia.

Örülök, hogy jól alakult a helyzet..

Ez ilyen én is pl most gyerekesebbnek érzem a válaszom. Meg néha pár kérdésem is ha előkerül..

Az ember változik :)

2013. ápr. 26. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!