Lányok! Titeket taszít-vagy vonz ha patológus a pasi akivel ismerkednétek? Mit reagálnátok?
Szerintem inkább az taszítja őket, hogy a bmw-det erénynek tartod.
De tessék, lásd kivel van dolgot, megkerestem a te párodat: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__506..
nem akarlak elkeseríteni, de a hentesekkel sem épp hétköznapi, értsd átlagos normál szép nők járnak...
nos aki embereket darabol fizetésért...szted ott milyen nők állnak majd sorba.
elismerésem, ha tényleg ezt a melót végzed, bár sztem kamu a kérdés, de ha tényleg így van, nem lennék a helyedben,amx egy elvont, világról teljesen más értékrendű csajt fogsz tudni összeszedni, mert a mai hétköznapi lányok, nők, ezzel a mai mentalitással, eléggé undorító foglalkozásnak tekintenék ezt.
nem akartalak vele megbántani, ha nem kamu....
Most patológus vagy boncmester vagy?
Ha valamelyik vagy, akkor pontosan tudod, hogy a kettő közel sem ugyanaz.
Igazából nekem teljesen mindegy, hogy mivel foglalkozik a másik. Van 4 boncmester ismerősöm, azok mind nagyon jó fejek, vicces figurák, szóval ha számítana ez, akkor biztosan pozitívan befolyásolna.
Az emberek nagy része azért idegenkedik, mert a halál eléggé tabu téma, tetemekkel pedig elég kevés ember találkozik élete során, az ismeretlentől meg félnek. Pedig amúgy szerintem nincs bennük semmi ijesztő vagy visszataszító, simán meg lehet szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!