Lányok! Titeket taszít-vagy vonz ha patológus a pasi akivel ismerkednétek? Mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
Hello! Én Patológus-boncmester vagyok,,és mikor bemutatkozom a randikon és megtudják hogy kivagyok,félenek tőlem,de miért? ti hogy lennétek ezzzel?:D Nem vonzana titeket egy (bmw-s)Boncmester?#boncmester #halott hulla
2014. márc. 16. 22:14
51/66 A kérdező kommentje:
49!Patológus vagyok,a boncmester,csak egy Okj-s tanfolyam,ellenben a Patológussal(velem)mert èn èrettsègi után egyetem-patologia..Tehát azvagyok,külömben is,milyen alapon oktatsz ki? A Debreceni Klinikán vagyok(patológia)
2014. márc. 23. 17:45
52/66 anonim válasza:
Akkor mi lehet találkoztunk is már :D Amúgy van egy tippem rád :D
Na majd holnap szétnézek a parkolóban a BMW-d után.
53/66 anonim válasza:
Nekem is van tippem,és én is szétnézek. :D :D Fogadjunk nem gondoltad,hogy ennyi debreceni lesz itt.
54/66 A kérdező kommentje:
:oo:D milyenkicsi a világ:D,alaposan nèzz szèt:D
2014. márc. 23. 22:02
56/66 A kérdező kommentje:
Nem:D
2014. márc. 26. 18:20
57/66 anonim válasza:
...és a szakállad össze van fogva? :D
58/66 A kérdező kommentje:
Neem:D szakálltalan vagyok:)
2014. márc. 29. 21:46
59/66 anonim válasza:
Inkább a bmw vonz. Meg kisbetű nagybetű keverése...
60/66 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Nem feltétlen a munkája határozza meg az embert. Ettől függetlenül még lehet az adott illető normális és rendes. Azért, mert valami nem annyira elfogadott, nem azt jelenti, hogy rossz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!