19-20 éves pasik, ti erre hogyan reagálnátok?
Van egy srác, aki nekem tetszik, és én sem vagyok számára közömbös. Én a konyhán vagyok, ő meg pincér.
Nem mer oda jönni hozzám, mert ott mindenki úgy tudja hogy van barátom, csakhogy nemrég szakítottunk, és csak a látszatot tartjuk fennt, hogy elkerüljük a kellemetlenségeket, hisz ő is itt dolgozott valamikor.
A srác aki tetszik nekem pincér, és akárhányszor lejön a konyhába mindig velem beszél, tőlem kérdez mindent... és rám is mosolygott, szóval meg szeretném kérdezni, hogy ha odamennék hozzá és leadnám a telefon számomat azzal, hogy ha van kedved hívjál, vagy írjál, az úgy jó volna?
Ti mit csinálnátok?
Esetleg hasonló helyzet?
17/L
Inkább kezdeményezz egy találkozót vagy kávét meló után.
Meg jobb ha elmondod,hogy vége!
A legeslegelső dolog az,hogy tudja.Nincs pasid!Addig halott ügy.
Lehet már lenne bátorsága kezdeményezni.
A másik meg ne cetlizz szerintem.Hívd kávézni.Az a legjobb.Jót tudtok beszélgetni.
Legalábbis én ennek örülnék
Bár nem ebbe a kategóriába tartozom, de szerintem is a cetlis telefonszámos dolgot mellőzd :)
Jobb kiérdemelni, mintsem csak úgy megkapni :D
Viszont egy délutáni kávé az jó ötletnek hangzik.
Jajj nagyon nagyon szépen köszönöm mindenkinek!:)
Elhívom egyett kávézni, mert egy túrában dolgozunk:)
Még egyszer köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!