Nektek milyen volt az első csók?
Leírhatatlan érzés!
Én nagyon bátortalan ember vagyok, 22 éves létemre 3 hónapja jöttem össze az első olyan barátnőmmel aki viszont szeret engem, és bár nagyon nagy bátorság kellett nekem ahhoz hogy egyáltalán lemerjem őt szólítani és elmerjem hívni randira, persze az előző éveimbe szereztem némi tapasztalatot de csókig sose jutottam el, mert nem jöttem be a lányoknak. De megváltoztam, külsőleg, belsőleg is, tanultam a hibáimból és amikor 3 évem elment próbálkozások nélkül, amikor lett kiszemeltem a mostani barátnőm 2 hónapig nem mertem hozzászólni, de mindig összefutottunk, köszöntem neki, de végül nagy bátorságot merítettem és leszólítottam, féltem, rettegtem hogy kudarcot vallok és féltem attól hogy nem jön össze, mert ár így is elég kudarc ért, de megtettem a nagy lépést, és azóta egyre könnyebb lett.
A 3. randink után nagyon jó estét töltöttünk el együtt, nevettünk, hülyéskedtünk, poénkodtunk, és már bókolgatások, egymás fogdosása is sűrűbb lett. Búcsúzáskor mikor vártuk az utolsó buszát 3 hónappal ezelőtt, akkor picit hűvösebb volt az este és mindketten elég lengén voltunk felöltözve a lány fázott a vékony ruhájában, így hozzám bújt átöleltük egymást, az nekem nagyon jól esett már akkor bizseregtem, remegtem, izgultam, és egyben élveztem is hogy a karjaimban van. Aztán jött az a rész hogy csendben lettünk, szinte megfagyott a levegő, én nekem csak vert a szívem meg neki is mert éreztem, meg remegtem, izgultam, de hihetetlenül elmosolyodtunk rajta mindketten aztán már olyan közel hajoltunk egymáshoz hogy az orrunk összeért szinte, és akkor hirtelen mintha kicsúszott volna lábam alól a talaj hirtelen súlytalanságot éreztem, mintha lebegtem volna, ennél többet nem tudok írni erről, de akkor megtörtént hogy a lány bátorított gyengéd puszival kezdte az ajkaimnál aztán annyira jó volt, annyira élveztem hogy hirtelen ösztönösen megcsókoltam, nagyon finoman, nagyon jó, kellemes, érzés volt, nagyon beindultunk mindketten, simogattuk egymást és minden más volt, gyengéd, érzéki csók volt, nagyon élveztük nem is tudom hány percig volt ez a helyzet, de ha jól emlékszem 10 perc minimum volt mert egy közli épületben volt egy digitális óra ahol akkor amikor még vártunk 22:04 volt és amikor véget ért a csók akkor szintén ránéztünk és már 22:15 volt, épp akkor jött a busz, akkor még egy utolsó 5-6 mp-s csók volt és ennyi.
ennél többet nem tudok írni erről, de ez nagyon belém rögzült ez az élmény. Életem első csókja volt ez, a barátnőmnek már nem, de az első közös csókunk emlékezetes volt, és az is marad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!