Kinek milyen volt élete első rendes csókja (akár nyelvvel is)? És hány évesen történt meg?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is kérlek!2014. okt. 12. 11:23
1/13 anonim válasza:
17 évesen történt és jó volt.
18L
2/13 anonim válasza:
15 évesen, kicsit először béna voltam, de hamar bele lehet jönni.
16/l
3/13 anonim válasza:
12 évesen megcsókolt egy srác aki nem is volt a barátom, csak úgy spontán...
4/13 anonim válasza:
12 évesen és nem volt túl jó egyikünk se volt tapasztalt 14/L
5/13 anonim válasza:
Az enyém 15 évesen esett meg,és élveztem.Spontán lekapott a pasi,miután hazakísért.A hátam is beleborsódzott,de nem negatív értelemben!Ma is élénken emlékszem rá,pedig már nagyon rég volt...:-)
6/13 anonim válasza:
Jobb volt mint amire számítottam :)
17/F
7/13 anonim válasza:
14 évesen és előre megbeszéltük hogy akkor most csókolózunk, mert mindeketten féltünk:D
8/13 anonim válasza:
16 évesen, nem volt olyan jó. Tapasztalatlanok voltunk. A sráccal egy hónapja szakítottunk.. :( Több, mint egy év után.
17/L
9/13 anonim válasza:
17 évesen, olyan kicsit semmilyen volt, mert tapasztalatlan voltam és nem nagyon tudtam mit kéne csinálnom.
10/13 anonim válasza:
15 évesen barátommal, spontán pillanatban, szerintem béna voltam, de hát mindketten kezdők voltunk, nevettünk rajta. Most már kezdek belejönni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!