Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Volt, hogy ti utaztato...

Lányok! Volt, hogy ti utaztatok a pasihoz az első randira?

Figyelt kérdés
Nem gáz? Mert esetemben nem tudom mi tévő legyek...

2014. okt. 11. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak olyan, hogy útba esett a város hazafelé és ott maradt vele egy darabig. Ha messze van én nem utaznék. Ha nincs annyira messze gondolok itt max. 30km-re, akkor úgy csinálnám, hogy ne csak miatta menjek. Tehát, vinnék magammal két barátot pl. én elmegyek pasizni, a randi végén vissza hozzájuk, mert ha a nem komoly a pasi a randit illetőleg, akkor ne legyen nekem kínos, hogy utaztam miatta.
2014. okt. 11. 14:17
 2/5 anonim válasza:
Miért mi a te eseted?
2014. okt. 11. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem valamennyi pasim pesti volt, én az agglomerációban lakom, Pestre jártam suliba napi szinten, mindig én mentem Pestre (első randira). Ha viszont más városba kellett volna utazni, ahova nem járok minden nap, akkor jól esett volna, ha ő jön hozzám első randira.
2014. okt. 11. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:

1x :-)

Kb 20 percel előtte felhívott h lerobbant és nem tud menni dupla defektje volt . A város szélén lakom szal nem volt gond 25 percet autózni miatta a pályán :-) kölcsön adtam a pótkerekem ( mázli h neki is olyan kocsija volt mint nekem anno) és az első randi a gumisnál volt :-)

2014. okt. 11. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen.. 250 km-t. Ne tedd, meg fogod bánni.

17/L

2014. okt. 11. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!