Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti veletek volt mar olyan,...

Ti veletek volt mar olyan, hogy az elsö randi utan összejöttetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Van egy lany akivel mar hetek ota irogatok es par het mulva talalkozni fogunk es neha az az erzesem,hogy ö benne lenne a dologba, ha jol alakulna az elsö randi.

Minden nap orakat irogatunk egymassal es mar sokszor mondta,hogy nagyon jol nezek ki... :)

19 F/L

2014. szept. 13. 21:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Volt.
2014. szept. 13. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:

én első randin összejöttem bnőmmel...volt csók is.. :D

azóta is együtt vagyunk lassan már 5 hónapja :D

2014. szept. 13. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Sose mennék úgy randira valakivel, hogy már nem vagyok biztos az érzéseimben. Nálunk az első randi amolyan kimondatlan "na vágjunk bele" volt, és azóta is együtt vagyunk, 5 éve. Szerintem sok ember azért is esik pofára randi után, mert közben akarták megismerni egymást külső alapján, és a randit nem előzte meg kb. semmi két kacsintáson kívül.

Egyébként én is hetekig msn-en beszéltem a barátommal, és aztán randiztunk, és putty, siker. :D

L23

2014. szept. 13. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Velem is volt olyan, hogy az első randin összejöttünk. :)

Sokan elítélik, de tény, hogy az volt a leghosszabb kapcsolatom.

20/L

2014. szept. 13. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Volt. Két hétig jártunk. (abból egy hétig csak húztuk a szakítást, azóta mindig látom a képét a suliban, már nagyon irritál, bunkó módon szakított, ráadásul ő akart járni.)

16/L

2014. szept. 13. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!