Ti veletek volt mar olyan, hogy az elsö randi utan összejöttetek?
Sziasztok.
Van egy lany akivel mar hetek ota irogatok es par het mulva talalkozni fogunk es neha az az erzesem,hogy ö benne lenne a dologba, ha jol alakulna az elsö randi.
Minden nap orakat irogatunk egymassal es mar sokszor mondta,hogy nagyon jol nezek ki... :)
19 F/L
én első randin összejöttem bnőmmel...volt csók is.. :D
azóta is együtt vagyunk lassan már 5 hónapja :D
Sose mennék úgy randira valakivel, hogy már nem vagyok biztos az érzéseimben. Nálunk az első randi amolyan kimondatlan "na vágjunk bele" volt, és azóta is együtt vagyunk, 5 éve. Szerintem sok ember azért is esik pofára randi után, mert közben akarták megismerni egymást külső alapján, és a randit nem előzte meg kb. semmi két kacsintáson kívül.
Egyébként én is hetekig msn-en beszéltem a barátommal, és aztán randiztunk, és putty, siker. :D
L23
Velem is volt olyan, hogy az első randin összejöttünk. :)
Sokan elítélik, de tény, hogy az volt a leghosszabb kapcsolatom.
20/L
Volt. Két hétig jártunk. (abból egy hétig csak húztuk a szakítást, azóta mindig látom a képét a suliban, már nagyon irritál, bunkó módon szakított, ráadásul ő akart járni.)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!