Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerinted? Első randi: nagyon...

Szerinted? Első randi: nagyon jó volt, de nem volt csók, és még valami, ami totál elbizonytalanít! Többi lent!

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon jól sikerült.

- 4 és fél órát voltunk együtt (egy városban lakunk, szóval nem voltunk közlekedéshez kötve)

- Ez idő alatt nem volt egyszer sem (!) kínos csend

- Mikor olyan "csajos gesztikulációm" voltak beszéd közben, akkor elmosolyodott és 3x is szándékosan leutánozta, amit csináltam

- Mikor elkezdtem beszélni, akkor jobban kinyíltak a szemei és érdeklődve figyelt

- Ő is beszélt magáról, én is magamról

- Nevettünk is, jó volt a hangulatunk is

DE,

mennyire jelenthet rosszat, ha hazakísérés után nem volt csók? Meg hívták 2x, mindkettőt felvette. Miután ő is hazaért, rám írt még a neten, váltottunk pár szót és mikor megkérdeztem valamire fel, hogy akkor milyen voltam, azt felelte, hogy tök normális. Ez elválásunk után kb. fél órával történt. Nagyon nagy baj, hogy nem írt olyasmit, hogy aranyos vagy valami? Csak ezt írta, hogy tök normális, meg hogy nem voltam másabb, mint a múltkori buliban. Illetve még valamit félrepötyögött és erre fel írta, hogy kicsit kómás lett. Jó, mondjuk én is elfáradtam kicsit, de jó volt.

Ennyi infó fényében ti mire gondolnátok?

Minden véleményt szívesen olvasnék!! :S

2014. szept. 6. 01:59
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Az összhang is megvolt és szerintem nem volt kínos pillanat sem.
2014. szept. 6. 02:04
 2/15 anonim ***** válasza:

apró érintések voltak?

vállal meglök,egymáshoz értek,összeér a láb ha leültök,spontán átkarolt stb?

2014. szept. 6. 02:06
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első randi végén csók egy mesterkélt dolog. Akkor még nincs szerelem, max. testi vonzódás. Csak a "modern" világ szüleménye, hogy ezt rögtön csókra is kell váltani. Ebből ne vonj le semmi következtetést. Inkább abból, hogy elhív-e második randira, az a mérvadó.
2014. szept. 6. 02:09
 4/15 A kérdező kommentje:
Végig egymással szemben ültünk, de mikor mesélt egy történetet, azt megpróbálta gondolom életszerűen előadni és akkor megfogta, vagyis megsimizte az alkaromat, ahogy vele is csinálták. Meg mikor elbúcsúztunk, akkor ugye sima puszival váltunk el és ahogy egymáshoz hajoltunk megfogta a karom felső részét. Meg még egy olyan volt, hogy valamit szintén mesélt és annak a történetébe is beleillett volna, hogy megfogjon, na az mondjuk érdekes jött ki, mert nyújtotta a karját felém, mintha elakart volna érni, de a pad miatt nem ért el. :P Viszont akkor ott úgy érzékeltem, hogy akkor is hozzám akar érni. Azt hiszem, csak ennyi volt...
2014. szept. 6. 02:15
 5/15 A kérdező kommentje:

Igazából örülök, hogy nem csókolt meg így az elsőn, csak nem tudom, fogalmam sincs, hogy tetszek-e neki. :( Szimpatikusnak talál az egész biztos, de rajta nem bírok eligazodni, hogy szándékozik-e komolyabbra fűzni ezt vagy sem. :S :(

2014. szept. 6. 02:18
 6/15 anonim ***** válasza:
ezek alapján van érdeklődés rendesen,csak nem adja ki magát olyan könnyen és nincs kiéhezve sem.
2014. szept. 6. 02:24
 7/15 A kérdező kommentje:

Hát kiéhezve szerintem azért nincs, mert tudom, hogy nemrégiben volt egy lány, akit még futólag említett (nem most, hanem még korábban), hogy el kell felejtenie, amivel elvileg halad, ha minden igaz, de erről nem beszéltünk.

Szóval akkor nem nagy baj, ha nem dicsérgetett meg, hogy aranyos voltam, vagy valami?

2014. szept. 6. 02:30
 8/15 anonim ***** válasza:
2014. szept. 6. 02:35
 9/15 anonim ***** válasza:

szia, én nem akarlak megijeszteni meg semmi...

énis ugyanígy voltam.:) 2. randin volt csók már...beszéltünk az exéről, akit már elfelejtett címszóval hozott fel. :) volt kapcsolatokról beszéltünk, meg h ki milyen. ... aztán most ott tartunk, hogy ők kibékültek. Nem esett jól, de rosszul sem. senki nem hibázott.

ez az én esetem. megbészéltétek a következő talit? hány évesek vagytok?:)

21/L

2014. szept. 6. 02:38
 10/15 A kérdező kommentje:

Nagyon vicces :P Inkább írd le te is a véleményed :P

2014. szept. 6. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!