Szerinted? Első randi: nagyon jó volt, de nem volt csók, és még valami, ami totál elbizonytalanít! Többi lent!
Szerintem nagyon jól sikerült.
- 4 és fél órát voltunk együtt (egy városban lakunk, szóval nem voltunk közlekedéshez kötve)
- Ez idő alatt nem volt egyszer sem (!) kínos csend
- Mikor olyan "csajos gesztikulációm" voltak beszéd közben, akkor elmosolyodott és 3x is szándékosan leutánozta, amit csináltam
- Mikor elkezdtem beszélni, akkor jobban kinyíltak a szemei és érdeklődve figyelt
- Ő is beszélt magáról, én is magamról
- Nevettünk is, jó volt a hangulatunk is
DE,
mennyire jelenthet rosszat, ha hazakísérés után nem volt csók? Meg hívták 2x, mindkettőt felvette. Miután ő is hazaért, rám írt még a neten, váltottunk pár szót és mikor megkérdeztem valamire fel, hogy akkor milyen voltam, azt felelte, hogy tök normális. Ez elválásunk után kb. fél órával történt. Nagyon nagy baj, hogy nem írt olyasmit, hogy aranyos vagy valami? Csak ezt írta, hogy tök normális, meg hogy nem voltam másabb, mint a múltkori buliban. Illetve még valamit félrepötyögött és erre fel írta, hogy kicsit kómás lett. Jó, mondjuk én is elfáradtam kicsit, de jó volt.
Ennyi infó fényében ti mire gondolnátok?
Minden véleményt szívesen olvasnék!! :S
apró érintések voltak?
vállal meglök,egymáshoz értek,összeér a láb ha leültök,spontán átkarolt stb?
Igazából örülök, hogy nem csókolt meg így az elsőn, csak nem tudom, fogalmam sincs, hogy tetszek-e neki. :( Szimpatikusnak talál az egész biztos, de rajta nem bírok eligazodni, hogy szándékozik-e komolyabbra fűzni ezt vagy sem. :S :(
Hát kiéhezve szerintem azért nincs, mert tudom, hogy nemrégiben volt egy lány, akit még futólag említett (nem most, hanem még korábban), hogy el kell felejtenie, amivel elvileg halad, ha minden igaz, de erről nem beszéltünk.
Szóval akkor nem nagy baj, ha nem dicsérgetett meg, hogy aranyos voltam, vagy valami?
A dícsérgetésről ez jut eszembe:D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__60752..
szia, én nem akarlak megijeszteni meg semmi...
énis ugyanígy voltam.:) 2. randin volt csók már...beszéltünk az exéről, akit már elfelejtett címszóval hozott fel. :) volt kapcsolatokról beszéltünk, meg h ki milyen. ... aztán most ott tartunk, hogy ők kibékültek. Nem esett jól, de rosszul sem. senki nem hibázott.
ez az én esetem. megbészéltétek a következő talit? hány évesek vagytok?:)
21/L
Nagyon vicces :P Inkább írd le te is a véleményed :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!