Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerinted? Első randi: nagyon...

Szerinted? Első randi: nagyon jó volt, de nem volt csók, és még valami, ami totál elbizonytalanít! Többi lent!

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon jól sikerült.

- 4 és fél órát voltunk együtt (egy városban lakunk, szóval nem voltunk közlekedéshez kötve)

- Ez idő alatt nem volt egyszer sem (!) kínos csend

- Mikor olyan "csajos gesztikulációm" voltak beszéd közben, akkor elmosolyodott és 3x is szándékosan leutánozta, amit csináltam

- Mikor elkezdtem beszélni, akkor jobban kinyíltak a szemei és érdeklődve figyelt

- Ő is beszélt magáról, én is magamról

- Nevettünk is, jó volt a hangulatunk is

DE,

mennyire jelenthet rosszat, ha hazakísérés után nem volt csók? Meg hívták 2x, mindkettőt felvette. Miután ő is hazaért, rám írt még a neten, váltottunk pár szót és mikor megkérdeztem valamire fel, hogy akkor milyen voltam, azt felelte, hogy tök normális. Ez elválásunk után kb. fél órával történt. Nagyon nagy baj, hogy nem írt olyasmit, hogy aranyos vagy valami? Csak ezt írta, hogy tök normális, meg hogy nem voltam másabb, mint a múltkori buliban. Illetve még valamit félrepötyögött és erre fel írta, hogy kicsit kómás lett. Jó, mondjuk én is elfáradtam kicsit, de jó volt.

Ennyi infó fényében ti mire gondolnátok?

Minden véleményt szívesen olvasnék!! :S

2014. szept. 6. 01:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi :) Ő 24, ő 28.

Nem, neki ez a nő nem volt az exe, nem jártak, csak randizgattak, csak ő belebolondult és még akkor nem találkoztunk élőben, mikor a neten ezt mesélte, meg hogy el akarja felejteni. De ennek már egy hónapja amúgy, hogy említette és akkor még csak neten kommunikáltunk.

Beszéltünk 1-2 ex-es esetről is persze, de nem lényegesebben, még az ő és az én részemről sem volt vészes. Ez a nő meg, akit el akar felejteni, egyáltalán nem jött szóba, meg nem is beszélnek. Köv. talit még nem beszéltünk meg, de remélem hogy elhív, csak ki tudja...

2014. szept. 6. 02:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Figyelj már .exe, Ha választ írsz, tartsd be a következőket:

Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

Kedves Kérdező!

Magamból tudok kiindulni mert én sem vagyok egy szószátyár. Ez amit leírtál teljesen rendben van. Ilyennek "kellene" lenni egy első randinak. Ne izgulj :) menni fog az! sok szerencsét (az enyém is hasonlóan alakult igaz másik oldalról vagyok)

2014. szept. 6. 08:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Kár volt megkérdezni, milyen voltam. Kérdezze meg ő. És lehet, hogy túl sokat adtál magadból, legyél kicsit titokzatosabb, de ne nagyon, csak ne zúdíts mindent egyből rá magaddal kapcsolatban. De te ne ajánld fel a következő randevút, várjál. Ne is írjál neki, csak válaszoljál kedvesen.
2014. szept. 7. 09:38
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm, remélem. :)

Nem szándékozom én felhozni a 2. talit. Majd ha ő, akkor szíves örömest elfogadom. :)

2014. szept. 7. 18:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Egy nagyon szép és jó randit hoztatok össze! Jó volt olvasni, hogy milyen sok ideig jól éreztétek magatok, és még csókkal sem volt esietve! De most csúnya leszek!!! Mi a jóbüdös f#szért kell most taktikázni?

"Nem szándékozom én felhozni a 2. talit. Majd ha ő, akkor szíves örömest elfogadom."

"Kár volt megkérdezni, milyen voltam. Kérdezze meg ő. És lehet, hogy túl sokat adtál magadból, legyél kicsit titokzatosabb, de ne nagyon, csak ne zúdíts mindent egyből rá magaddal kapcsolatban. De te ne ajánld fel a következő randevút, várjál. Ne is írjál neki, csak válaszoljál kedvesen."

Normális vagy?! Inkább add saját magad, és ha szimpi a csávó, és normális veled (pláne, hogy még az összhang is megvan), akkor ne kezdj játszadozni, taktikázni! Inkább add te is saját magad! És ha jó lesz, akkor emiatt lesz a kapcsolatotok jó, hogy nem fogtok félni magatok adni!

Jah, és ha meglátnám, hogy bármelyiket is mondjuk bevetnéd ellenem, amit a fentebbi válaszoló írt, nem érdekelne, mennyire volt jó a randi, mennél a levesbe azonnal! Persze, én nem ő vagyok, de attól még gondolhatja ő is majd így.

Ha meg ennyire taktikázni akartok, irány a hadsereg! Ott majd taktikázhattok eleget...

23/F

2014. szept. 10. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!