Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen kezdés a csók? Lehet...

Milyen kezdés a csók? Lehet belőle akár kapcsolat?

Figyelt kérdés
Szombaton egy buliban fogadásból megcsókoltam egy fiút... Mindenki füttyögött körülöttünk, õ meg a fülembe súgta, hogy folytköv... Azóta párszor beszéltünk facebookon és randira hívott. Ez rossz kezdés volt? Könnyen megszerezhetõnek tarthat ? Szerintetek csak a szex kell neki vagy komolyan érdeklem? 19/L

2014. aug. 27. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
A zsebébe érez már téged, de jól csinálja a pasi. Én a helyedbe ezt nem hagynám ki:D
2014. aug. 27. 21:18
 2/7 anonim ***** válasza:

Jó kezdés, elismerem. Ezek szerint bejött neki!

És neked mi kell? Ha téged is érdekel a srác, akkor ne aggódj. Folytasd, amit elkezdtél.

2014. aug. 27. 21:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Elismetem kicsit tartok a randitól mert nekem.nagyon bejön, de már 25 éves, menõ munkával, lakással, kocsival... félek hogy "csakaszexrekellesz" fiatal babája leszek. Hogy érjem el hogy komolyan vegyem?
2014. aug. 27. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
3 Add önmagad, ez az egyetlen esélyed, és ha olyan az egyéniséged, és minden mesterkéltség nélkül tudod neki nyujtani, és ehhez még okos is vagy, és értelmes,és szíved is van, és nem vagy pénzéhes, akkor nyert ügyed van a mai világban, ennél a pasinál:)
2014. aug. 27. 21:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tényleg nem a pénzre hajtok! Nem is tudtam hogy ilyen az életszínvonala. Most az elõbb küldött 50 szál rózsát egy futárral, szóval nagyon boldog vagyok!
2014. aug. 27. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Na azóta lett valami? :D
2014. szept. 3. 13:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen. :)) a randi nagyon jól sikerült.mikor kicsit rám akart mászni, leállítottam és megbeszéltem vele, hogy én nem fogok vele lefeküdni ennyi ismeretség után :) megértette és azt mondta, hogy miattam hajlandó várni <3 szóval azóta együtt avgyunk és a tenyerén hordoz, kényeztet, elhalmoz ajándékokkal :)
2014. szept. 3. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!